Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

KVK schrapt telefoonnummers zzp’ers uit online database

Eerder dit jaar hebben wij je reeds bericht over hoe de KvK jouw data gebruikt. Wellicht merk je het ook wel dat je veel gebeld wordt. Dit komt omdat tot voor kort de bedrijven voor slechts € 0,07 jouw contact telefoonnummer konden kopen bij KVK. Hierdoor werd je als zelfstandige zorgprofessional wellicht platgebeld met aanbiedingen waar je helemaal niet op zat te wachten.

Jouw telefoon gegevens niet meer goedkoop te koop bij KVK

Vanaf 8 november 2018 heeft de Kamer van Koophandel echter ook besloten de telefoonnummers van eenmanszaken uit de online database te halen. Aldus de berichtgeving op nu.nl. Deze konden nog gekocht worden voor € 0.07 per telefoonnummer. Hiermee wil de KVK alles doen wat binnen de wettelijke kaders gedaan kan worden om overlast van telefoontjes weg te halen. Feit blijft echter dat voor slechts € 2,30 een uittreksel gekocht kan worden bij de Kamer van Koophandel. Op dit uittreksel staan al jouw gegevens opstaan. Dus niet alleen je telefoonnummer, maar ook je adres.

Hoe kan je zorgen voor privacy?

Zeker wanneer je in de gezondheidszorg werkt hecht je belang aan je privacy. Het laatste dat je wilt is een cliënt die in de weekenden en op ongewilde tijden op je stoep staat. Ook wil je liever niet onnodig gebeld worden op je privé nummer. Daarvoor heeft Flex4medics een oplossing bedacht. Middels het Service Kantoor kan jij jouw bedrijf vestigen op een professioneel adres. Hiermee bescherm jij jouw privacy. Ook kan je kiezen voor een nationaal telefoonnummer. Wanneer je deze ook nog combineert met onze telefoonbeantwoording heb jij geen zorgen meer over alle reclame telefoontjes.

Nieuwsgierig naar informatie over al onze diensten? Bekijk de uitgebreide informatie over de diensten van Flex4Medics.

 

 

 

Terug naar overzicht Kvk

Geplaatst op: 29 november 2018