Over Ons

  Over Ons

  Service organisatie

  Flex4medics is een service organisatie gericht op medici, para medici en andere medische dienstverleners. Wij verhuren kwalitatief hoogwaardige praktijk- en behandelruimte per uur of per dag aan iedere zorgverlener die gedurende enige tijd behandelruimte nodig heeft op een andere dan de eigen vaste locatie.


  Veranderende zorg

  De traditionele modellen van zorgverlening waarbij een cliënt altijd voor praktische alle zorg naar de zorgverlener bij hem of haar in de directe omgeving terecht kon, zijn verleden tijd. Door de ingrijpende veranderingen in de zorg zijn zorgverleners niet altijd meer in de buurt of wijk beschikbaar. Enerzijds omdat kennis wordt gebundeld en ondergebracht in specialistische behandelcentra met slecht één of een beperkt aantal vestigingen in het land. Hieraan liggen vaak bezuinigingen ten grondslag of spelen efficiency overwegingen een rol. Anderzijds gaan cliënten meer en meer op zoek naar de zorgverlener die het beste bij hen past. Het internet speelt daarbij uiteraard een belangrijke rol.


  Toenemende behoefte aan zorg en dienstverlening op maat

  De behoefte aan zorg en de behoefte aan zorg en dienstverlening op maat in Nederland blijft toenemen. Wat niet veranderd is dat het voor sommige cliënten nagenoeg onoverkomelijk is of soms zelfs onmogelijk is om te reizen of grote afstanden af te leggen voor een consult of een behandeling. In dergelijke gevallen zal de zorgverlener naar de cliënt toe moeten. Een bezoek aan huis dan niet altijd de meest ideale oplossing. Een professionele tijdelijke locatie biedt dan een uitkomst. Ook voor bedrijfsgeneeskundigen en Arbo-artsen kan het tijdelijk beschikken over een spreekkamer of keuringsruimte in een gebied waar zich relatief veel cliënten bevinden een praktische oplossing zijn.


  Flexibiliteit staat voorop.

  Flex4medics speelt op deze ontwikkelingen in door op een groot aantal locaties in Nederland praktijk- en behandelruimte ter beschikking te stellen waarmee zorgverleners de zorg en dienstverlening op maat kunnen leveren die noodzakelijk is aan cliënten die niet in staat zijn naar de eigen vaste locatie te reizen of waarvoor het efficiënter is deze naar een nabijgelegen locatie te laten komen. Onze locaties beschikken over alle noodzakelijke voorzieningen om als tijdelijke praktijk of behandelruimte te dienen. U kunt een ruimte net zo vaak en net zo lang huren als voor uw beroepsuitoefening noodzakelijk is.


  Onze dienstverlening

  Onze dienstverlening is compleet, transparant en zeer scherp geprijsd. U kunt via internet zelf checken of tijdelijke praktijk of behandelruimte op de door u gewenste datum en tijdstip beschikbaar is en zelf online reserveren. De rest verzorgen wij. Uw cliënt zal niet merken dat hij of zij in een tijdelijk gehuurde ruimte wordt ontvangen. Wij zorgen voor alles zodat u uw werk kan doen.


  Onze gebouwen

  Onze gebouwen zijn modern, efficiënt , voldoen aan alle bouwkundige eisen en beschikken over adequate sanitaire voorzieningen. Geluidsoverlast is in alle ruimtes tot een aanvaardbaar maximum beperkt. Binnen onze praktijk- en behandelruimtes is uw privacy en die van uw cliënten gewaarborgd. Onze gebouwen zijn goed toegankelijk voor minder validen en invaliden. Onze praktijk- en behandelruimtes ruimtes bevinden zich op de begane grond of zijn via een lift bereikbaar. Rondom onze gebouwen is altijd voldoende parkeergelegenheid aanwezig en alle gebouwen zijn goed bereikbaar.


  Referentie Flex4Medics van A&P Provitale

  Petra Aarts - A&P Provitale

  “A&P Provitale BV is een Actieve en Preventieve Arbodienst. Wij zijn een landelijk opererende, gecertificeerde, Arbodienstverlener en bieden maatwerkoplossingen voor verzuimbegeleiding en gezondheidsmanagement. Voor onze dienstverlening maken wij gebruik van de flexibele en professionele ruimtes van Flex4Medics.

  Kritische selectie van flexruimtes

  Voordat wij een ruimte huren kijken wij heel kritisch waar de flexruimtes aan moeten voldoen. Onze drie meest belangrijke criteria zijn: Bereikbaarheid van de locatie, privacy van de ruimte en uiteraard toegang tot het internet. Daarbij kijken wij ook of er meerdere locaties door Nederland zijn. Uiteindelijk is Flex4Medics een aanbieder die aan al deze criteria voldoet. 

  Ervaring met Flex4Medics

  Wij zijn zeer tevreden over de ruimtes van Flex4Medics. Alle ruimtes beschikken over veel privacy en zijn uitstekend gefaciliteerd. Flex4Medics biedt naast de flexruimtes ook nog eens veel service. Er kan natuurlijk altijd iets fout gaan bij het verhuren van een flexruimte. Helaas is dat ook een keer gebeurd bij ons. Het belangrijkste is dat je dan snel een passende oplossing krijgt. Flex4Medics denkt echt met je mee als er iets fout gaat. Ze ondernemen vlug actie, bellen je snel terug en denken oplossingsgericht. Ze nemen niet alleen je “klacht” aan, maar lossen ook alles goed en snel op en controleren of het naar tevredenheid is opgelost. Flex4Medics is zeer servicegericht en zet jou als klant op nummer 1.

  Wie raad ik Flex4Medics aan?

  De ruimtes van Flex4Medics zijn uitermate geschikt voor coaches en zorgprofessionals. Denk aan Arbo-diensten en andere zzp-ers in de zorg. Flex4Medics biedt een professionele flexruimte met veel privacy en uitstekende service!”

  A&P Provitale

  Hulp nodig? Bel 088-7 99 11 22.

  Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  contact