Service diensten

  Diensten van Flex4Medics

  Flexibele spreekruimtes, therapieruimtes en behandelruimtes

  Op meer dan 30 locaties in Nederland bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een professioneel en compleet gefaciliteerde ruimte voor verschillende doeleinden. Er zijn verschillende soorten ruimtes die je per uur, dagdeel of dag online kunt reserveren. Zo hebben wij de beschikking over een flexibele spreekruimte, een flexibele therapieruimte en een flexibele behandelruimte. Er is zelfs de mogelijkheid van het huren van een flexibele 2de graads behandelruimte met een vaste en elektrische hoog-laag behandelbank. De ruimtes kan je gemakkelijk online reserveren vanaf €12,- per uur. Zonder contracten en met betaling achteraf.

  € 12,-

  vanaf €12,- per uur

  • Flexibele behandelbank
  • Therapieruimte
  • Spreekruimte
  • Behandelkamer


  Service Kantoor

  Als zelfstandig (para)medisch professional, coach of consulent is het van groot belang dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Vaak kan het vestigen van uw bedrijf op uw privéadres hierbij niet wenselijk zijn. Toch wilt u geld besparen met het huren van een eigen en vast kantoor. In dit geval is een service kantoor voor u de oplossing.

  Waarborg uw kwaliteit en professionaliteit met een service kantoor

  Vaak is het voor u niet wenselijk uw privé adres te gebruiken voor uw KVK inschrijving. Middels een service kantoor kunt u uw bedrijf vestigen op één van onze meer dan 30 zakelijke en professionele locaties in Nederland. U kunt ook werken vanaf deze locatie door gebruik te maken van onze flexwerk kantoren die u op uw service kantoor adres kunt reserveren per uur, dagdeel of dag. Zo betaalt u nooit teveel.

  € 75,-

  €75,- per maand

  • Inschrijfadres voor KVK
  • Geen langlopende contracten
  • Per maand opzegbaar


  Zakelijke Post Service

  Post is iets dat soms veel tijd vergt, waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Daarnaast is het erg lastig om een specifiek postdocument terug te vinden in één van de administratie mappen. Met de Zakelijke Post Service van Flex4Medics ontzorgen wij u van uw post. Desgewenst en met uw toestemming kunnen wij uw post zelfs inscannen en opslaan in een digitaal Document Management Systeem. Zo kunt u altijd en overal bij uw post en vindt u eenvoudig uw documenten en poststukken terug.

  € 15,-

  vanaf €15,- per maand

  • Keuze uit zelf ophalen of doorsturen
  • Per maand opzegbaar
  • Ook tijdelijk inzetbaar


  Telefoon beantwoording

  Tijdens uw behandeling of consult bent u waarschijnlijk niet telefonisch te bereiken. Dit terwijl cliënten hier veel waarde aan hechten. Uw (potentiële) klanten gaan wellicht naar een andere professional wanneer u niet goed bereikbaar bent. Een eigen telefoniste aannemen kan voor u wellicht niet uit. Daarom bieden wij u een oplossing in de vorm van een flexibele telefoon beantwoording voor uw bedrijf. Onze ervaren en getrainde telefonisten nemen uw telefoon aan en maken terugbel afspraken of helpen de klant middels een opgesteld script. Ook kunt u agendabeheer en outbound telefonische aanvragen bij ons neerleggen. Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een offerte op maat.

  € 30,-

  vanaf €30,- per maand

  • Nooit meer gemiste gesprekken
  • Flexibele contracten
  • Per maand opzegbaar en aan te vragen
  • Ook tijdelijk in te zetten in bijv. vakanties


  Nationaal telefoonnummer

  Een vaste telefoon is tegenwoordig niet meer noodzakelijk, toch verwachten veel klanten een nationaal telefoonnummer bij uw bedrijf. Daarom kunt u een nationaal telefoonnummer bij ons afnemen. Wij zorgen dat dit telefoonnummer aan uw mobiele telefoon(s) gekoppeld wordt. Hierdoor blijft u mobiel bereikbaar, maar uw klanten gebruiken een nationaal telefoonnummer.

  € 15,-

  €15,- per maand

  • Bereikbaar op een vast nummer
  • Automatisch doorgeschakeld naar uw mobiel


  Hulp nodig? Bel 088-799 1122.

  Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  contact
  Flex4Medics Almere