Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Gradaties in behandelkamers – Flex4Medics

Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt hebben wij recentelijk een 2e graads behandelkamer geopend in Dordrecht. Wij leggen je graag uit wat dit is en wat je van ons kan verwachten in de toekomst.

1e graads behandelkamer

Op al onze locaties beschikken wij over een 1e graads behandelkamer. Deze behandelkamer is voorzien van een spreektafel, bureau met arbo stoel en er is een flexibele behandeltafel aanwezig in de ruimte. Hierdoor kan je alle behandelingen voltooien in deze ruimte, maar kan je ook de behandeltafel opklappen indien je deze niet (meer) nodig hebt. Deze 1e graads behandelkamer kan je reserveren voor €12,- per uur, €40,- per dagdeel of €60,- per dag.

2e graads behandelkamer

In Dordrecht hebben wij recentelijk een 2de graads behandelkamer geopend. Deze kamer is voorzien van een vaste elektrische hoog/laag bank en is volledig ingericht op het geven van behandeling en het gemak voor de behandelaar. In de komende maanden zullen wij dit uitrollen over meerdere locaties in Nederland. Deze 2e graads behandelkamer kan je reserveren voor €20,- per uur, €50,- per dagdeel of €90,- per dag.

ZBC – Zelfstandige Behandel Centra

In de planning staat dat wij in januari 2019 een Zelfstandige Behandel Centra in Amsterdam openen. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Nu al meer weten? Neem dan contact met ons op.

Operatiekamers Klasse 2

In Amsterdam hebben wij twee operatiekamers klasse 2 te huur. Meer informatie volgt binnenkort. Nu al meer weten? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht 2de graads behandelkamer

Geplaatst op: 1 november 2018