Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Werknemers willen naar kantoor tijdens hittegolf

Werknemers willen naar kantoor tijdens hittegolf

We werken thuis

Door de huidige omstandigheden omtrent COVID-19 werken Nederlanders, waar mogelijk, massaal vanuit huis. Voor veel Nederlanders blijkt dit goed te bevallen. In geval van het vinden van een goede balans ervaren we een grotere alertheid, meer creativiteit en een hogere productiviteit.

Hittegolf in Nederland

De afgelopen dagen kregen we te maken met voor Nederlandse begrippen extreem hoge temperaturen. Wat is het warm! Een heuse hittegolf. Dat draagt absoluut niet bij aan het (productieve) thuiswerken. De hoge temperaturen zorgen ervoor dat men loom en vermoeid raakt.

De airco op kantoor lonkt naar thuiswerkers

Het is zo ontzettend warm. Voor velen zijn de omstandigheden thuis er niet naar om te werken. Het is immers lastig om tijdens deze hittegolf de temperaturen binnenshuis prettig te houden.

Het gevolg: lage concentratie. Omdat er wel gewerkt moet worden (en we dit vaak ook gewoon graag willen) gaan mensen terug naar kantoor. De kantoren zijn vaak voorzien van goed functionerende airconditioning en de werknemers verschijnen daarom graag weer even op kantoor. Het is daar momenteel beter vertoeven dan op de thuiswerkplekken.

Niet naar kantoor?

Hoewel thuiswerkers vragen om tijdens de hittegolf naar kantoor te mogen, mag dit lang niet overal. Veel kantoren zijn nog steeds slechts geopend voor noodzakelijke aanwezigheid, wanneer fysieke aanwezigheid ├ęcht nodig is.

Mag je geen gebruik maken van het kantoor, maar is het thuis echt niet uit te houden? De meester kantoren van Flex4medics zijn voorzien van airconditioning de rest van topkoeling. Op deze manier houden we het binnen lekker koel. Tevens zijn de kantoren van volledig Flex4medics ingericht. Kijk op de website om te kijken of er nog een ruimte beschikbaar is zodat je in een gekoelde en veilige omgeving kunt komen werken.

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 17 augustus 2020