Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Wees niet bang, deze software is voor levenslang

AppSumo is een geweldige app om geld te besparen door online software te kopen. Ik gebruik het al jaren en ik kan zeggen dat het me heeft geholpen om productiever te zijn met de tools die worden aangeboden.

Dit omvat tools zoals: Slack, Pages, Trello, Microsoft Office 365, Evernote Business Edition, applicaties om sociale media te beheren, website builders, CMS, SEO-keyword tools, en zoveel meer.

Hoewel AppSumo de onbetwiste koning van het digitale medium is, neem ik jullie toch graag even mee op excursie om te kijken welke alternatieven het web nog voor entrepreneurs zoals ons in petto heeft.

Waarom Lifetime Deals?

 • Budgetvriendelijk en uniek
 • Neem de stress weg van maandelijkse betalingen
 • Extra’s voor vroege vogels
 • Neemt de zorg voor verlies van toegang tot de software weg
 • Goede bronnen van investering in een hulpmiddel dat zeker behoorlijk interessante ROI zal opleveren
 • Redelijke prijs voor levenslang

1. Techlofy Shop
De reden waarom ik het de 1e plaats heb toegekend is vanwege zijn dashboard dat alle meest noodzakelijke rubrieken bevat die je kunnen helpen om de producten of de diensten dienovereenkomstig te vinden. Techlofy is een alles-in-één-platform dat net zo werkt als AppSumo.

2. PitchGround
Nog zo’n geweldig platform dat je in staat stelt de beste levenslange aanbiedingen te vinden. Hoewel PitchGround alle zeilen bijzet om AppSumo over te nemen, beheert het met succes alle noodzakelijke algoritmen als mogelijk is om tot de top te behoren.

De interface is minimalistisch, zodat elke beginner het zonder enige gids zou kunnen begrijpen. Wat me het meest bevalt zijn de aanbiedingen, het biedt je tot 97% korting op elke aankoop die je doet, wat je helpt om een paar euro te besparen.

3. SaaSMantra
Zoals de naam al doet vermoeden bestaat dit uit alle nuttige diensten en producten die je nodig hebt om je online bedrijven te beheren. SaaSMantra is nieuw in mijn lijst die me helpt om de producten en diensten met een bepaalde korting te kopen door levenslange aanbiedingen samen te stellen. Het heeft toegang tot alle hulpmiddelen die er zijn en die je met verschillende kortingen kunt kopen.

4. DealMirror
Verrassend genoeg kun je kortingen tot 98% krijgen, waarmee ze de strijd winnen in de SaaS industrie om de consumenten aan te trekken. Vooral hun levenslange aanbiedingen zijn de beste in de rij die je helpt veel te besparen.

5. DealFuel
Het maakt niet uit of je een web ontwikkelaar, ontwerpers, marketeers, of een freelancer bent DealFuel helpt je in en elk aspect om je online-aanwezigheid te laten groeien. Hun E-book en E-cursussen zijn behoorlijk indrukwekkend en zijn verkrijgbaar voor heel weinig geld.

6. Dealify
Via Dealify kun je tot 90% besparen op elk van de beschikbare diensten en producten. Het heeft een aparte optie beschikbaar op het dashboard om de beschikbare aanbiedingen te vinden. Zodra je erin stapt, vind je daar verschillende aanbiedingen gepresenteerd samen met hun oorspronkelijke prijs. Verrassend genoeg is Delivery Europa’s snelst groeiende bedrijf op het gebied van online marketing!

7. LifeTimeDeal
LifeTimeDeal is een andere geweldige alternatieve bron die er is en die de beste diensten, producten, en hulpmiddelen deelt die nodig zijn om je online aanwezigheid op te bouwen. Zoals zijn minimale homepage bestaat uit heel weinig dingen die nodig zijn om je online bedrijven te laten groeien. Je kunt je abonneren op zijn basislidmaatschap om te profiteren van zijn SaaS programma

8. GrabLTD

 • Nieuwste levenslange aanbiedingen
 • Trending levenslange aanbiedingen
 • Jaarlijkse deals
 • Aankomende levenslange aanbiedingen
 • Cursussen

Hierdoor kan een beginner er makkelijk mee in contact komen zonder zich zorgen te maken over onderzoek. Een van de beste voordelen om je aankoop via GrabLTD te laten verlopen is de beschikbaarheid van aanbiedingen. Je zult hun aanbiedingen dashboard nooit leeg zien, want er zijn daar altijd diverse aanbiedingen beschikbaar.

9. LTDHunt
LTDHunt is de volgende alternatieve bron die beschikbaar is om je aankopen te doen, Het maakt niet uit of je een pro-business eigenaar bent of er net mee begint je zult altijd de SaaS nodig hebben om je startups te beheren. Ook bestaat zijn chatbox uit de live chat, zodat je ze vragen kunt stellen wanneer dat nodig is. De diensten zijn heel indrukwekkend dat ze 24/7 beschikbaar zijn, wat ze uniek maakt.

10. DealMango
Heel verrassend zoals de naam al doet vermoeden komt DealMango’s met zijn waanzinnige, onbetwistbare, minimale uiterlijk dat de gebruikers aantrekt om er in te stappen door hun producten en diensten te kopen. Wat me het meest bevalt, is hun verzamelrubriek in het dashboard waarin alle SaaS alternatieven zijn opgenomen zodat je de prijzen kunt vergelijken. Het is een groot voordeel om het te gebruiken.

Wat mij betreft is goede automatisering onmisbaar in je bedrijf in deze tijd. Dit kan jou op alle fronten heel veel tijd besparen en geld opleveren. Het is wel van belang dat je het steeds goed inregelt of laat regelen.

Op onze nieuwe locatie in Tilburg in spe lopende we flink uit op de geplande opening. Het IT-platform, MyADD, functioneert wel maar de hardware wat een probleem om geleverd te krijgen.

 

Inmiddels hebben we nagenoeg alle onderdelen binnen en kunnen we deze week alles aan de praat krijgen.

 

Wil je alvast een kijkje nemen hoe het er in Tilburg uit komt te zien, kijk dan op https://www.addbusinesspoint.nl/tilburg Als je het pand alvast wil komen bekijken laat je het maar weten. Je bent welkom.

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 2 november 2021