Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Weer meer behandelkamers

Vanaf vandaag komt er weer een extra behandelkamer bij in ons unieke netwerk van behandelkamers.

 

Nu we weer iets meer vrijheden krijgen is het duidelijk merkbaar dat er meer ruimtes worden gereserveerd.

 

Vorige week hebben we een aantal hele grote opdrachten gekregen voor het gebruik van deze witte behandelkamers.

 

Met name de verzorgende- en zorgberoepen kunnen nu iets meer. We merken direct dat er een grotere vraag komt naar onze zogenaamde Witte kamers.

 

Dit zijn kamers met een vaste hoog-laag bank die elektrisch verstelbaar zijn. Doorgaans met een wasbak en een harde vloer.

 

De witte kamer is eigenlijk niets anders dan je eigen praktijkruimte maar dan voor een uurtje, een dagdeel of een hele dag.

 

Op deze manier kun jij je tijd optimaal inzetten en ook een hele duidelijk kostprijsberekening maken. Geen klanten betekent geen kosten.

 

Met name in het afgelopen jaar zou deze flexibiliteit je een hoop geld hebben bespaard.

 

Je kan je planning altijd vooraf aangeven maar tot 24 uur vooraf zonder kosten annuleren.

 

Deze witte kamers kunnen door allerlei beroepsgroepen worden gebruikt. Veel ARBO-artsen en bedrijfsartsen maken al gebruik van deze ruimtes.

 

Maar ik zie ook steeds meer zzp’ers die een praktijkruimte nodig hebben die vanuit huis zijn gestart maar nu een professionaliseringsslag willen maken.

 

Of het nu gaat om een fysiotherapeut, een osteopaat, of een acupuncturist. Alle beroepen die een behandelbank nodig hebben kunnen deze ruimtes afnemen.

 

Daarnaast heeft de ruimte ook een erg medische uitstraling. Alle meubilair is wit en we zorgen dat de voldoende zeep, desinfectie en papier beschikbaar is.

 

In Goes is er vanaf vandaag een extra witte kamer bijgekomen maar die is anders dan anders.

 

De kamer is helemaal donker. Een klant van ons wil graag een donkere kamer met behandelbank en we hebben het idee opgevat om hier experimenteel mee om te gaan.

 

Deze kamer heeft dus geen ramen maar alleen lampen die uiteraard uit kunnen.

 

Ben jij op zoek naar een donkere kamer met behandelbank? Vanaf nu is deze kamer online te reserveren in Goes onder de naam Witte kamer 2.

 

Ben je op zoek naar je eigen praktijkruimte per uur dan kan je deze ruimtes direct online inplannen via https://www.flex4medics.nl/locaties/

 

Maak er een mooie dag van!

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 9 maart 2021