Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Voorkom dat jouw privé gegevens op straat liggen

Hoe vervelend het ook is, maar als zelfstandige zorgprofessional kom je niet om de Kamer van Koophandel heen. In een nieuwsbericht van NOS op 17 april 2018 werd echter gemeld dat Autoriteit Persoonsgegevens claimt dat de Kamer van Koophandel mogelijk privacygevoelige data deelt met adverteerders. Zij geven namelijk adverteerders inzage in het handelsregister. Hiermee wordt de privacy van de zelfstandige ondernemers en zelfstandige zorgprofessionals onvoldoende beschermd. Het gevolg is dat de ondernemers hier het dupe van worden. Flex4Medics biedt een oplossing waarmee je privé en zaken kunt scheiden, zonder teveel te betalen. Dit in de vorm van een Service Kantoor voor Zelfstandige Zorgprofessionals.

privacy

Bescherm je privacy

Als zelfstandige zorgprofessional heb je wellicht niet veel budget en kan het huren van een vaste kantoorruimte misschien helemaal niet uit. Toch wil je ook weer niet dat al je klanten weten waar jij privé woont. Zeker omdat je privé en zakelijk gescheiden wilt houden. In dit geval sta je wellicht voor een dilemma, want waar ga jij je bedrijf registreren? Als je de kosten laag wilt houden, kies je vaak je eigen woonadres als vestigingsadres voor je bedrijf. Toch is dit een keuze waarmee je al je privé gegevens openbaar maakt voor adverteerders en ook jouw klanten. Jouw KvK inschrijving wordt namelijk online gezet en daarmee kan iedereen je googelen.

Wellicht ken je het wel; Telefoontjes van bedrijven zoals energiebedrijven, die bellen over een zakelijk tarief of aanbieding. Opdringerige enquêtes, spam mailtjes in je mailbox en zelfs huisbezoeken zijn niet uitgesloten. Maar als jij thuis bent, ben je niet aan het werk en je wilt niet gestoord worden door deze opdringerige verkopers. Daarbij wil jij ook niet dat jouw cliënten weten waar jij woont om problemen te voorkomen

Flex4Medics lost het KVK probleem op

NOS meldt in het artikel dat een virtueel kantoor niet de oplossing is en dat klopt. Want dit is een correspondentieadres. Echter heeft Flex4Medics een oplossing gevonden waarmee jij jouw bedrijf ook op ons kantooradres kunt inschrijven. Onze service kantoor dienst biedt jou als zelfstandige zorgprofessional je bedrijf te vestigen in een bedrijfspand van Flex4Medics. Heb je naast een vestigingsadres de behoefte aan het huren van een flexruimte om je cliënten te ontvangen? Geen enkel probleem. Deze ruimtes zijn beschikbaar en per uur, dagdeel of dag te huur. Daarnaast bieden wij ook extra diensten aan zoals agendabeheer, telefonisten op afstand en postdiensten. Alles om jou als zelfstandig zorgprofessional te ontlasten. Wij denken graag met jou mee en zorgen dat jij meer privacy kunt ervaren, zonder hoge kosten. Simpel, eenvoudig en voordelig voor jou als ondernemer.

Meer informatie over Service Kantoor?

Nieuwsgierig geworden of een Service Kantoor iets voor jou is? Bel ons gerust op telefoonnummer: 088-799 11 22 en wij maken graag een advies op maat voor jou.

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 19 april 2018