Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Vind de juiste partner maar eens

Niks zo moeilijk als de juiste mensen om je heen vinden om je business te doen.

 

Personeel vinden is een lastige maar ik bedoel meer de mensen die jou verder kunnen helpen bij het ondernemen. Het stukje werken AAN je bedrijf.

 

Een team samenstellen met de juiste mensen en de juiste discipline is een klus die lang duurt. Het is ook nog eens een dynamische klus.

 

Iemand die vandaag de juiste persoon lijkt te zijn kan dit over een paar jaar niet meer zijn. Jij evalueert en je bedrijf groeit door. Dat is lastig. Je moet dan zelfs ook afscheid nemen van mensen en weer opnieuw beginnen met het zoeken van de juiste persoon.

 

Zelf heb ik in de loop van de jaren een heel team van mensen die op managementniveau met kunnen ondersteunen.

 

Met sommige heb ik vaste afspraken dat we elkaar spreken, anderen kan ik bellen als het nodig is…of niet nodig. Ik heb gemerkt dat het van belang is dat je meer met deze mensen kan bespreken dan alleen je puur zakelijke beslommeringen. Dat groei vanzelf in de loop van de tijd.

 

In de loop van de tijd heb ik zo’n 5 stakeholders om mij heen verzameld. Gelukkig zonder verloop.

 

Op dit moment gaat het er iets anders aan toe bij de kabinetsformatie. In maart zijn we naar de stembus geweest en nog steeds geen kabinet.

 

Dat is nog niks bij de tijd die ze in België on 2010 nodig hadden om tot een kabinet te komen: 581 dagen om precies te zijn. Hiermee hebben ze ook het Guinness book of records behaald.

 

Het voordeel dat jij hebt is dat je je team niet vanaf de eerste dag op orde moet hebben. Deze mensen kom je tegen onderweg. In de loop van de tijd blijkt wel of je de juiste persoon bent tegen gekomen en kan je steeds ietsje verder gaan in het je laten adviseren.

 

Zo werkt het ook met de overstap maken naar echt flexibel werken: Ons service kantoor of virtueel kantoor.

 

Je ziet nu in dat het allemaal anders kan. Dat je helemaal geen kantoor meer nodig hebt of in ieder geval met een stuk minder kantoorruimte toe kan.

 

Ook huisvesting van je bedrijf en van je mensen is een dynamisch model. Niets iets waar je een 5 jarig huurcontract voor aangaat. In 5 jaar kan er zoveel gebeuren.

 

Ga voor flexibiliteit. Heb je dan toch een eigen kantoorruimte nodig huur die dan ook bij ons. Geen langlopende contracten en ontzettend schaalbaar.

Neem voor informatie over vaste kantoorruimte contact met mij op. Voor een service kantoor of virtueel kantoor kan je direct online een offerte maken via https://www.flex4medics.nl/offerte

 

 

Weet jij ook niet meer hoe dat formeren van een kabinet gaat: https://youtu.be/VY9U8U04IQE 😉

 

Fijn weekend!

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 7 mei 2021