Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Verstoppertje spelen

Om de week een beetje leuk af te sluiten heb ik een wel heel bizar verhaal gevonden op Reddit.

 

Het gaat over een dakloze vrouw dit het huis van een Japanse man is binnengedrongen en die al een jaar in zijn kast woonde. In de kast bewaarde deze man zijn eten maar het werd vreemd omdat er steeds meer eten bleek te verdwijnen.

 

De vrouw had zich verstopt in het bovenste deel van de kast waar de politie uit de zuidelijk stad Kasuya haar heeft uitgehaald.

 

Omdat de man maar niet kon begrijpen waarom er eten verdween installeerde hij beveiligingscamera’s die de beelden naar zijn mobiele telefoon stuurde. De camera’s legde inderdaad vast dat er iemand in zijn huis bewoog en hij belde de politie omdat hij dacht dat het een inbreker was.

 

Toen de politie ter plekke kwam bleek het huis afgesloten te zijn er er waren geen sporen van braak. De politie heeft het hele huis uitgekamt en kwamen uiteindelijk ook bij de kast. Hier lag de vrouw opgerold op haar zij op de bovenste plan van de kast.

 

De vrouw vertelde de politie dat ze geen woonruimte had en dat ze een jaar geleden voor het eerst het huis van de man was binnen geglipt.

 

De kast maakte deel uit van een kamer in Japanse stijl, een van de verschillende kamers in zijn huis met 1 verdieping waar de man alleen woonde…dat dacht hij tenminste.

 

Ze had zelfs een matras naar de kast verplaatst en nam geregeld een douche als de man niet thuis was. Ze maakte alles weer netjes schoon zodat de man niets in de gaten had.

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je huis niet alle ruimte krijg om je werk te doen? Dan wordt het voor jou ook tijd om te verhuizen om je werk te doen. We hebben door het hele land 30 locaties waar je kan komen werken, vergaderen coachen of behandelen.

 

Neem nu onze locatie in Bergen op Zoom. We zitten daar in een prachtig pand met alle voorzieningen om rustig te kunnen werken. Sinds kort is er ook een lift in het gebouw zodat het niet meer nodig is de steile trap te nemen.

 

Neem een kijkje op https://www.flex4medics.nl/locaties/voor het overzicht van alle locatie waar je flexibel en in alle rust en ruimte aan de slag kan.

 

Fijn weekend!

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 18 juni 2021