Behandelruimte Utrecht – Reserveer snel en eenvoudig een behandelkamer online

  1e graads Behandelruimte Utrecht

  Blauwe behandelkamer 25m2

  Winthontlaan 200, Utrecht • 1 - 6 personen

  Deze ruimte van 25m2 is multifunctioneel te gebruiken maar is wel zo ingericht dat er voldoende ruimte is. De ruimte ook zeer geschikt voor bedrijfsartsen of ARBO artsen vanwege de behandeltafel in deze ruimte. Aan de spreektafel staan standaard 4 stoelen. Wanneer er extra stoelen nodig zijn dan zijn deze beschikbaar. Er staat 3 grote fauteuils met twee tafeltjes in deze ruimte om in een ongedwongen setting een bespreking te hebben of een coachgesprek te voeren. Om comfortabel te werken staat er ook nog een in hoogte verstelbare bureaustoel in de ruimte.
  In de ruimte staat een koffieautomaat en waterkoker zodat u voor koffie en thee niet de ruimte uit moet en op deze manier uw tijd efficiënt kunt gebruiken en direct met uw bezoek in gesprek kan.
  Kortom deze ruimte is uitermate geschikt voor verschillende soorten gesprekken en werkzaamheden.

  ✔Airco ✔ARBO stoel ✔ARBO bureau ✔Gratis Wifi ✔Rolstoeltoegankelijk ✔Gratis koffie en thee ✔Koffie en thee selfservice ✔Volledige privacy ✔Invalidentoilet ✔Business centers ✔Café ✔Kopieermachine ✔Diner ✔Borrel ✔Lift ✔Glasvezel internet ✔Gratis parkeren ✔Host ✔Lunch ✔Vergadercentrum ✔Nabij openbaar vervoer ✔Aan de snelweg ✔Printer ✔Receptie ✔Toiletten ✔Scanner

  € 13,-

  €13,- per ruimte, per uur

  Ochtend € 42
  Middag € 42
  Dag € 65


  Hulp nodig? Bel 088-799 1122.

  Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  contact
  Flexruimtes Utrecht