Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Top Tien (10) Redenen waarom buitenaardse wezens bestaan

Telkens weer wordt gedebatteerd over het onderwerp dat buitenaardse wezens bestaan en echte entiteiten zijn… Hier even mijn standpunt met tien redenen waarom ze wel degelijk bestaan.

 

1) Het aantal sterrenstelsels. Naar schatting 50 miljard sterrenstelsels zijn met moderne telescopen zichtbaar en het totale aantal in het heelal moet dit aantal zeker met een enorme factor overschrijden, maar we zullen conservatief zijn en het gewoon verdubbelen. Dat zijn 100.000.000.000 sterrenstelsels in het heelal.

 

2) Het aantal sterren in een gemiddeld sterrenstelsel. Wel honderden miljarden in elk melkwegstelsel.

 

Laten we het maar 100 miljard noemen.

 

Dat zijn 100.000.000.000 sterren per melkwegstelsel.

 

3)Het aantal sterren in het heelal.

 

Dus het totale aantal sterren in het heelal is ruwweg 100 miljard × 100 miljard.

 

Dat is 10.000.000.000.000.000.000.000 sterren, 10 duizend, miljard, miljard. Beter bekend als 10 sextiljoen. En dat is een zeer voorzichtige schatting.

 

4) Het aantal sterren dat planetenstelsels heeft. De oorspronkelijke technologie voor het jagen op planeten buiten-zonnestelsels dicteerde dat een ster te dicht bij ons moest staan om een planeet te kunnen ontdekken, meestal door het ‘wiebelen’ van de ster. 

 

Betere technologie waarmee we het dimmen van de helderheid van een ster kunnen meten als een planeet zijn schijf doorkruist, heeft nu een revolutie teweeggebracht in het jagen op planeten en er worden steeds sneller nieuwe planeten ontdekt. Tot nu toe (augustus 2003) zijn er ongeveer 100 ontdekt, dus we hebben maar weinig gegevens om mee te werken voor deze schatting. Toch geloven de meeste kosmologen dat planeetvorming rond een ster heel gewoon is. Laten we omwille van het argument zeggen dat dat niet zo is en het schatten op slechts één op een miljoen en slechts één planeet in elk systeem, want we willen een voorzichtige schatting, geen overdreven. Die berekening levert op:

 

10.000.000.000.000.000.000 planeten in het heelal. Tien miljoen, miljard, als een voorzichtige schatting.

 

5) Het aantal planeten dat in staat is leven te ondersteunen. Laten we aannemen dat dit zeer zeldzaam is onder de planeten en schatten het op slechts één op een miljoen. Eenvoudige deling levert op:

 

10.000.000.000 planeten in het heelal die leven kunnen voortbrengen. Tien miljard!

 

Als ik een bedrijf zou beginnen en dit soort kansen had, zou ik het elke keer nemen. Het is een feit dat deze kansen vreselijk in het voordeel van het bestaan van buitenaardse wezens zijn.

 

6) De Bijbel

De kans is groot dat je, als je in de Bijbel gelooft, er moeilijk onderuit komt dat de Bijbel een volledige en volwaardige documentatie is over buitenaardse wezens.

 

7, 8, 9 en euh 10, 11, 12 ?

En dan heb je nog graancirkels, ontvoeringsverhalen, DMT, ex-regeringslui en wetenschappers, Area 51 en Elon Musk! 

 

Conclusie

Het is volkomen arrogant en oppervlakkig om te denken dat wij de enige vorm van bewustzijn zijn in een oneindig heelal. Ik hoop dat dit artikel tenminste enkele redelijke perspectieven heeft laten zien waarom ET leven iets is dat niet alleen mogelijk, maar ook waarschijnlijk is.

 

Duizeld het jou ook niet van de cijfers. Dat is net zo als je bij mijn collega’s flexruimtes gaat huren. Ze hebben de wereld aan tarieven en op ieder locatie is het weer anders geregeld. Amsterdam is duurder dan Goes. Als ze uberhaupt al in Goes zitten.

 

Wat een onzin!

 

Bij mij heb je gewoon 1 lage prijs. 13,- per uur, 42,- per dagdeel en 65,- voor een hele dag. Maakt niet uit waar en wat voor een kamer. Zelfs een behandelkamer heeft deze prijs.

 

Bekijk het hele aanbod op https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/ 

 

Waarom kan ik dat wel. Nauwelijks overhead, alles automatiseren en het business model landelijk bekijken ipv per vestiging. Ja, natuurlijk wordt er dan minder marge gemaakt in Amsterdam. Maar hier heb ik iets op gevonden! Dat vertel ik je de volgende keer.

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 23 mei 2022