Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig
Rijbewijskeuringsarts

Nick Dankerlui


Als medewerker van Rijbewijskeuring Holland wil ik graag de tijd nemen om onze oprechte waardering en dankbaarheid te uiten aan onze gewaardeerde partner, Flex4medics, en in het bijzonder onze contactpersoon Florentijn. Dankzij jullie professionele dienstverlening en uitstekende samenwerking kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn bij hun rijbewijskeuringen.

Door heel Nederland biedt Flex4medics hoogwaardige, professionele ruimtes voor onze rijbewijskeuringen, waardoor we een consistente en kwalitatieve dienstverlening kunnen bieden aan onze klanten. Dit heeft geleid tot een groeiende tevredenheid onder onze cliƫnten en een versterking van ons merk in de markt. Wat ons vooral opvalt en waar wij ontzettend blij mee zijn, is het laagdrempelige en uitgebreide contact dat wij met Florentijn en zijn team hebben. De communicatie verloopt altijd soepel en snel, waardoor we in no-time zaken kunnen regelen en op elkaar kunnen inspelen. Dit maakt het voor ons mogelijk om efficiƫnt en effectief te werken.

Daarnaast zijn de kamers en voorzieningen die Flex4medics aanbiedt, altijd perfect in orde. Ze zijn schoon, modern, en voldoen aan alle eisen die wij stellen voor onze rijbewijskeuringen. Dit stelt ons in staat om onze klanten een comfortabele en stressvrije ervaring te bieden.

O ja, en wist je dat ze zelfs compleet ingerichte behandelkamers aanbieden?! Namens het hele team van Rijbewijskeuring Holland, willen wij Flex4medics en Florentijn hartelijk bedanken voor de succesvolle samenwerking. We zijn trots op de resultaten die we samen hebben bereikt en kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking in de toekomst. Dank voor jullie, toewijding en professionaliteit!

Geplaatst op: 31 oktober 2023