Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig
Planner - Panter groep

Marjan Wulff


Persoonlijk contact en professionele flexruimtes

Door het hele land maken wij (Panter Groep) gebruik van flexwerkruimtes voor onze Arbo-artsen. Deze flexwerkruimtes bieden ons de mogelijkheid om verzuimbegeleiding aan te bieden in diverse steden met flexibiliteit. Onze voorkeur gaat uit naar professionele bedrijven met representatieve ruimtes waar persoonlijk contact voorop staat en Flex4Medics geeft hier zeker prioriteit aan.

Flexruimtes additioneel naast eigen ruimtes

Naast eigen locaties in Drachten en Culumborg, hebben wij ook nog vaste ruimtes waar wij in het verleden zelf contact mee hebben gezocht. Mocht één van deze ruimtes bijvoorbeeld verkocht worden of om wat voor reden dan ook niet meer toegankelijk zijn, kiezen wij voor flexwerkruimtes. Eerder reden wij zelf naar ruimtes toe om deze te beoordelen en dat kostte ons veel tijd. Met flexwerkruimtes speciaal voor de medische doelgroep weten wij dat de ruimtes voldoen aan de vereisten en scheelt het ons veel onderzoeks- en reistijd. Ik kan mij voorstelen dat wij over een aantal jaren alleen nog maar gebruik maken van flexwerkruimtes. Maar voorlopig maken wij gebruik van de combinatie eigen ruimtes en flexwerkruimtes.

Gemak & afhandeling

Bij Flex4Medics heb ik écht het gevoel van persoonlijk contact en iemand die met ons meedenkt. Flex4Medics heeft ons een vast contactpersoon gegeven. Zij regelt alles voor ons en bij haar kunnen wij ook terecht met vragen of eventuele klachten. Dan wordt het altijd netjes en snel opgelost en geregeld. Flex4Medics ontzorgt ons echt compleet in het faciliteren en afhandelen van de flexwerkruimtes op een flexibele, betrokken en professionele manier.

Kwaliteit & faciliteiten

Wij hebben een aantal criteria waar een ruimte absoluut aan moet voldoen. De allerbelangrijkste criteria is dat de flexwerkruimtes representatief zijn. Maar er gelden nog meer criteria. Zo dient een ruimte geluidsdicht zijn, de privacy beschermd en hoort een ruimte minimaal 5 meter lang zijn voor het uitvoeren van oogtesten. Ook is het fijn als er een behandeltafel aanwezig is of in ieder geval een mogelijkheid deze op te slaan. Dat scheelt de arbo-artsen weer het meenemen van deze grote spullen. Uiteraard dient er in de ruimte een bureau met bureaustoel en twee stoelen voor de bezoekers te zijn. Niet onbelangrijk is een gelegenheid om handen te wassen. Het liefste zien wij dit in de ruimte zelf, maar in ieder geval dichtbij de ruimte en niet op een andere verdieping. Flex4Medics heeft recentelijk in de ruimtes ook gezorgd voor desinfecterende handgel, dit is geen must, maar de artsen zullen hier heel blij mee zijn.

Medische professionals

Ik adviseer de flexruimtes van Flex4Medics zeker aan bij arbo-gerelateerde bedrijven. Maar ook zeker aan bedrijven die vaak onderweg of ver van kantoor zijn. Je hoeft niet in een restaurant af te spreken, maar kunt bij Flex4Medics kiezen voor een goed gefaciliteerde ruimte om je werk te doen.

Geplaatst op: 31 oktober 2023