Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Stofzuigrobot

Geen idee hoe het bij jou zit maar schoonmaken is niet mijn meest favoriete bezigheid.

Kan er wel iemand komen schoonmaken maar een week verder niets doen in huis waar 24 uur per dag geleefd wordt in deze tijd is voor mij niet acceptabel.

Ik vind het toch wel fijn dat de ruimte waarin je leeft schoon is.

Dan was de snoerloze stoefzuiger al een goed idee maar nu heb ik het helemaal gevonden.

Een robotstofzuiger!

Sinds vorige week heb ik het apparaat. Echt fantastisch. Hij, geen idee of een robotstofzuiger mannelijk is, doet echt goed zijn best.

Alleen de hoekjes zijn wat lastig maar dat kan ik best wel 1 x per week zelf doen.

De hele woonkamer heeft ie in een klein uurtje gezogen en in de rest van de kamers zet je hem neer en gaat ie voor je aan de slag.

Totaal geen werk aan en hij meldt zich als hij klaar is. Op naar de volgende ruimte. Nu is het hele huis de hele week schoon.

Maar dat is nog niet alles. Het kan ook nog dweilen. Daar had ik dan niet zoveel verwachtingen van maar wonder boven wonder wordt de vloer nog echt schoon ook. Het huis ruikt nu ook nog heerlijk.

Dit had ik veel eerder moeten doen.

Met name de keuken is altijd een drama. Ik kook graag en vaak maar ik ben nogal uitbundig in de keuken. Kortom 1 grote puinbak als ik aan de slag ben geweest. Ook op de vloer. Dit probleem is nu zo opgelost!

Voor mijn werk ben ik steeds opnieuw de stofkam door mijn bedrijf aan het halen om te kijken wat ik kan automatiseren en als dat niet meer lukt wat ik kan outsourcen.

Dit smaakt naar meer. Wat zou ik thuis nog meer kunnen automatiseren?

Ik weet wel iets wat jij thuis nog kan outsourcen: De vestiging van je bedrijf.

Massa’s ondernemers hebben hun bedrijf nog steeds op hun privéadres ingeschreven staan. Dat is toch echt niet meer van deze tijd.

Neem nu bijvoorbeeld je privacy. Als het bedrijf op je privéadres staat ingeschreven dan kan iedereen zonder problemen zien of achterhalen waar je woont.

Niet dat je iets te verbergen hebt maar je wilt ook niet altijd de mensen op je privéadres langs laten komen als jij net huiswerk met je kinderen aan het maken bent.

Maar ook je professionaliteit. Als je op 1 van onze zakelijke vestigingsadressen gevestigd bent heeft dat toch ineens een heel andere uitstraling.

Geregeld hoor ik van klanten dezelfde reactie als ik over mijn robotstofzuiger maakte. Had ik veel eerder moeten doen.

Door deze professionele uitstraling is mijn omzet ineens flink toegenomen.

Anderen maken gebruik van onze virtuele kantoren of servicekantoren omdat je thuis geen post en pakketten wilt ontvangen maar dit op 1 van onze locaties wilt laten aankomen.

Wat je reden ook is voor een vestigingsadres, virtueel kantoor of servicekantoor, het is voor ieder ondernemers een goed idee.

Wil jij ook een keer proberen wat de impact is van onze diensten op jouw business? Je kan het altijd eerst een paar maanden uitproberen.

Onze contracten hebben een opzegtermijn van 1 maand dus je zit nooit ergens lang aan vast. Op deze manier ben je vrij om te gaan en te staan waar jij wil.

Vraag een offerte aan via https://www.flex4medics.nl/offerte en binnen 1 minuut heb je een offerte per mail ontvangen.

Bij akkoord heb je binnen 15 minuten het contract per mail ontvangen en kan jij aan de slag met je nieuwe vestigingsadres.

Even googlen leert dat het een robotstofzuiger is. Stofzuiger is mannelijk. Ik kan hier nu allerlei opmerkingen over gaan maken maar dat ga ik niet doen

Robotstofzuiger zal dan ook wel mannelijk zijn.

Maak er een mooie dag van!

Florentijn van den Bos – ADD:: Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 23 maart 2021