Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Spreekkamers en behandelkamers van Flex4medics

Spreekkamers en behandelkamers van Flex4medics
Als u op zoek bent naar een spreekkamer of behandelkamer die comfortabel plaats biedt maximaal 4 personen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij bieden professioneel ingerichte spreekkamer en behandelkamers die ideaal zijn voor 1 op 1 gesprekken. Soms zijn er iets meer mensen aanwezig vandaar wat extra stoelen. Onze spreekruimtes en behandelruimtes stellen u in de gelegenheid om u te concentreren op de zaak in kwestie; weg van de afleiding van het kantoor of uw normale werkomgeving. Binnen ons uitgebreid netwerk vindt u zeker een geschikte spreekruimte of behandelruimte die voldoet aan uw behoeften en eisen. Bovendien zijn al onze locaties gemakkelijk bereikbaar (ook met openbaar vervoer) en bieden voldoende parkeerruimte.
Als zeer gewaarde aanbieder streven wij naar vlotte en eenvoudige processen voor onze klanten, van eenvoudige boekingsformaliteiten tot weloverwogen faciliteiten die bijdragen aan productievere bespreking.

WAT KRIJGT U ALS U ONZE VERGADERRUIMTES BEHANDELRUIMTES HUURT?
Ons ‘all-inclusive’ beleid betekent dat in de huurprijs alles is inbegrepen wat in de vergaderruimte of behandelruimte aanwezig is – vraag het rond; u zult waarschijnlijk merken dat onze concurrenten u extra kosten in rekening brengen!
Flex4medics biedt:
– Flexibiliteit in eigentijdse zakelijke omgevingen
– Onbeperkt thee en koffie
– Lcd-schermen, AV-apparatuur & draadloze breedband
– Notitiepapier, flip-overs
– Cateringopties op aanvraag

Flex4Medics Spreekkamer Zwolle

EEN ONTMOETINGSPLEK WAAR U ZICH VAN DE BESTE KANT LAAT ZIEN…
We bieden uitstekende diensten die bijdragen aan een succesvol resultaat van uw bespreking, want wij begrijpen dat het belangrijk is om een goede indruk te maken bij uw klanten. Onze efficiƫnt ingerichte spreekkamers en behandelruimtes zijn compleet en voorzien van de alle essentiƫle benodigdheden. Bovendien garanderen wij:
– Een eenvoudig 100% onlineboekingsproces
– Goed bereikbare locaties
– Scherpe prijzen voor een uur, een dagdeel, een dag of een hele maand.

Of het nu gaat om een 1 op 1 gesprek, een behandeling, een afgesloten werkplek, een coachingsgesprek of een vergadering met maximaal 4 mensen, wij kunnen de perfecte professionele omgeving regelen.

Zoekt u scherpe prijzen, eenvoudige online boekingen en professionele faciliteiten? Reserveer dan een van onze spreekruimtes, coachruimte of werkplek! Neem contact op met Flex4medics voor verdere informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging!

Terug naar overzicht 2de graads behandelkamer

Geplaatst op: 17 augustus 2020