Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Een betaalbaar zakelijk adres met een service kantoor!

Als zelfstandig (para)medisch professional, coach of consulent is het van groot belang dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Vaak kan het vestigen van uw bedrijf op uw privéadres hierbij niet wenselijk zijn. Toch wilt u geld besparen met het huren van een eigen en vast kantoor. In dit geval is een service kantoor voor u de oplossing.

Vraag direct een offerte aan

Waarborg uw kwaliteit en professionaliteit

Waarschijnlijk bent u lid van een beroepsvereniging en voldoet u aan de strenge vooropleiding om uw beroep te mogen uitoefenen. Deze beroepsvereniging doet er alles aan om de kwaliteit te borgen. Om deze professionele uitstraling nóg meer kracht bij te zetten, biedt Flex4Medics een totaalconcept dat voor iedere zelfstandige professional uitkomst biedt voor een betaalbare prijs. Naast een keurmerk zijn er echter nog andere kenmerken waar uw cliënten op letten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om middels een professionele website toekomstige cliënten uit te leggen wat ze van u kunnen verwachten en waar u gevestigd bent.

Totaalconcept van Flex4Medics voor zelfstandige (para)medische professionals

Een onderdeel van het totaal pakket van Flex4Medics is een service kantoor waar u uw bedrijf kunt inschrijven bij de KVK. Dit betekent dat uw bedrijf niet op uw privéadres geregistreerd staat. In plaats daarvan beschikt uw bedrijf over een professioneel en zakelijk adres. Dit waarborgt uw privacy als behandelaar.

Spreekkamer De Blauwe Kamer

Ontvang uw cliënten op uw Service Kantoor adres en huur een ruimte per uur
Het voordeel voor u is dat u uw cliënten ook op uw service kantoor adres kunt ontvangen in een behandel- of spreekruimte. Deze flexruimtes zijn speciaal ingericht voor medische professionals en coaches. Deze ruimtes kunt u 24/7 online reserveren en betaalt u alleen wanneer u er ook echt gebruik van maakt. Naast de flexruimtes op uw Service kantoor adres bieden wij u ook de mogelijkheid flexruimtes op onze andere locaties in Nederland te reserveren.

Wees bereikbaar ook tijdens behandelingen

Tijdens uw behandeling of consult bent u waarschijnlijk niet telefonisch te bereiken. Dit terwijl cliënten hier veel waarde aan hechten. Uw (potentiële) klanten gaan dan mogelijk naar een andere professional. Een telefoniste aannemen zijn echter hoge kosten en u heeft verder onvoldoende werk voor deze telefoniste. Een onderdeel van onze totaal oplossing is daarom speciale telefoonbeantwoording voor uw bedrijf. U vraagt bij ons een lokaal of nationaal telefoonnummer aan en onze medewerkers beantwoorden uw inkomende gesprekken met uw bedrijfsnaam. U krijgt hiervan een bericht en u kunt gelijk na uw consult actie ondernemen en de klant terugbellen.

Uw zakelijke post op uw service kantoor

U kunt naast een service kantoor adres, telefoonbeantwoording en flexruimtes ook kiezen voor de postdienst van Flex4Medics. U kunt uw post dan laten versturen naar ons adres. Uiteraard kunt u zelf kiezen of u de post op het adres wilt ophalen, of dat wij de post digitaal naar u versturen.

Flex4Medics biedt flexibele totaaloplossingen

Omdat wij zeer veel waarde hechten aan flexibel ondernemen, geloven wij ook niet in lange contracten. Onze service en totaaloplossing kunt u daarom uiteraard gewoon per maand opzeggen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en kosten? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan