Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Ruilhandel of barteren

Je kent het misschien wel. Een manier om aan spullen of voedsel te komen door te ruilen met andere spullen of voedsel. Dus zonder geld.

 

Vroegher werd er veel meer gebarterd. Mensen hadden weinig geld en ruilde bijvoorbeeld voedsel dat ze zelf verbouwden voor spullen of ander voedsel.

 

Steven Ortiz heeft zichzelf van niks naar een Porsche Boxter geruild. Dat is nog eens zaken doen!

 

Het heeft er 2 jaar over gedaan en na 14 keer ruilen werd hij uiteindelijk beloond met deze Porsche.

 

De start was een oude mobiele telefoon die hij had gekregen van een vriend van hem. Deze ruilde hij voor een iPod Touch, die hij vervolgens weer kon ruilen voor een crossmotor die weer meerdere keren werd geruild voor andere steeds betere crossmotoren.

 

De deur naar auto’s werd geopend toen hij de laatste crossmotor inruilde voor een MacBook Pro. Een Toyota4Runner was zijn eerste geruilde auto.

 

Steven had helemaal niks aan de auto, hij had nog niet eens een rijbewijs. Hij was pas 15.

 

De Toyota werd geswapt voor een golfkar en weer terug naar de crossmotoren, maar nu wel veel duurdere versies dan dat hij eerst had geruild.

 

Deze crossmotor werd een straatfiets waarna hij een reeks saaie auto’s door zijn handen liet gaan maar eindigde met een mooie Ford Bronco uit 1975.

 

Inmiddels had hij wel zijn rijbewijs gehaald en kon hij dus wel van de Bronco genieten. Maar niet voor lang. Hij ruilde hem in voor zijn felbegeerde Porsche.

 

Hoewel de Bronco misschien wel meer waard is dan de Porsche wilde hij toch graag op zijn 17 jarige leeftijd in een Porsche rijden naar school.

 

Inmiddels is Steven toch alweer verder aan het kijken naar een andere auto die hij kan ruilen.

 

Waar gaat dit stoppen? Misschien uiteindelijk bij een huis, net als zijn ruil collega Kyle MacDonald.

 

Ik kan je ook helpen met ruilen. Je ruilt je huidige kantoor in voor een kantoor dat helemaal van deze tijd is. Een flexibel kantoor!

 

Geen vast eigen kantoor meer maar wel een vaste basis in de vorm van een service kantoor. Dit service kantoor is de vaste basis van je bedrijf en hier is ook je bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Vorige week is een nieuwe klant gestart die het helemaal snapte het helemaal. Deze kozijnenboer had al een prachtig kantoor, showroom en werkplaats in het oosten van het land. Hij wilde verder uitbreiden naar het noorden.

 

Hij heeft van een aantal van onze locaties nu een nevenvestiging gemaakt. Deze adressen heeft hij toegevoegd bij de Kamer van Koophandel, op z’n website en allerlei andere commerciële tools.

 

In 1 klap heeft hij met zijn bedrijf het werkgebied enorm vergroot. Doorgaans komt hij bij klanten thuis maar heeft hij een keer een kantoor nodig om iemand te ontvangen dan is geen enkel probleem.

 

Wil jij je kantoor ook ruilen of uitbreiden. Maak dan een offerte via https://www.flex4medics.nl/offerte.

 

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 29 april 2021