Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Politiek tintje, meneer?

Manny Pacquiao was een wereldberoemde bokser, maar dat wist je wel al denk ik. Hij heeft zijn fortuin vergaard in de ring, en besloot zijn roem en geld te gebruiken om zich kandidaat te stellen voor president van de Filipijnen. 

Voor de mensen die niet elke dag naar het Filipijnse nieuws kijken, Manny is ondertussen ook al enkele jaren senator van de 7000 eilanden.

Veel mensen (lees: buitenlanders, want in eigen land is hij immers een held) lachten hem uit toen hij zijn kandidatuur aankondigde. Ze zeiden dat hij geen schijn van kans had tegen de zittende president. Manny liet zich echter niet afschrikken. Hij voerde onvermoeibaar campagne in het hele land, en hij won met een ruime meerderheid!

Nu was Manny de president van de Filipijnen. Hij stond in zijn nieuwe rol voor veel uitdagingen, maar hij was vastbesloten om van zijn land een betere plaats te maken. Dankzij Manny’s leiderschap zijn de Filipijnen nu een van de welvarendste landen in Zuidoost-Azië!

Als dit verhaaltje werkelijkheid wordt, zullen we volgende maand moeten zien, want val niet achterover, maar Manny is wel degelijk campagne aan het voeren om president te worden in de Filipijnen!

Nou ja, op zich, na de psychopaat met z’n war on drugs Duterte, kan het op zich alleen maar beter worden met de eilandgroep.

Hoewel het nog niet zeker is dat Manny zal winnen, is zijn populariteit onder het volk al enorm. En als hij wint, kan dat een grote verandering voor de Filipijnen betekenen!

We houden je zeker en vast op de hoogte! Manny Pacquiao’s verhaal is een inspirerend verhaal. Hij heeft hard gevochten voor waar hij in geloofde, en hij heeft uiteindelijk succes geboekt. Zijn verhaal laat zien dat alles mogelijk is als je er maar je zinnen op zet.

Als je je ontmoedigd voelt, denk dan aan het verhaal van Manny Pacquiao. Het bewijst dat het niet uitmaakt welke obstakels er op je pad komen, je kunt ze overwinnen als je bereid bent te vechten voor wat je wilt. Dus geef je dromen niet op – blijf vechten, en je zult ze bereiken net als Manny het doet!

Ik zie het hier in Nederland al gebeuren, Marco van Basten voor eerste minister!

Als we dan toch de politiek voor schut zetten, onze zuiderburen die hebben nog steeds de leiding als ik me niet vergis …

541 dagen was het toch, niet?

Zo lang deden Belgische politici erover om een officiële regering te vormen na de federale verkiezingen van 13 juni 2010. Het leverde België een Guinness Wereldrecord op voor de langste tijd zonder regering, waarmee het vorige record van Irak dat in 2010 289 dagen zonder regering door het leven ging, verpletterde.

 

Je zou denken dat een land in elkaar zou storten bij gebrek aan een centrale regering. Kijk maar hoe Amerikanen in paniek beginnen te raken als hun regering wordt opgedoekt.

 

Maar niet de Belgen, die het met de hulp van een overgangsregering, een goed geoliede bureaucratie en een ondeugend gevoel voor humor prima redden, zelfs toen hun politici anderhalf jaar lang zaten te kibbelen.

Zoiets zul je toch alleen maar zien in België!

Mocht je ooit behoefte hebben aan een flexkantoor terwijl je in dat Belgenland bent, vergeet onze locatie in Zelzate niet https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/belgie/zelzate/

 

Fijne dag, hoor!

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 7 april 2022