Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Pay-Per-Click marketing – deel 2

Om je te helpen de perfecte advertentie te schrijven hebben we een paar belangrijke tips die je moet weten. De eerste tip is ervoor te zorgen dat je het doel trefwoord in de kop en de beschrijving verwerkt. Dit verbetert niet alleen je kwaliteitsscore, maar het verlaagt ook de kosten van je kliks.

 

Een andere tip is om het pakkend te maken. Iedereen houdt van een aandachttrekkende kop die hun interesse of nieuwsgierigheid prikkelt. Als je wilt dat mensen ook echt op je advertentie klikken dan moet je ze daar een goede reden voor geven. Door een sterke kop te hebben die de aandacht van de gebruiker trekt, zullen de klikken binnenstromen.

 

Als je op zoek bent naar een paar goede voorbeelden van Google advertenties kijk dan zeker eens naar onze deze 10 Google Ads That Will Inspire You.

 

De volgende keer dat je overweegt een PPC advertentie op AdWords te laten lopen, zorg er dan voor dat je deze 6 gouden regels volgt.

 

De gouden regels van Pay Per Click reclame

Klik niet op je eigen advertenties; dat kost je veel geld!

Misleid gebruikers niet met je advertenties

Zet het doel trefwoord altijd in de kop en beschrijving

Wees voorzichtig met het display netwerk; je weet nooit op welke site je advertenties zullen verschijnen

Zoek een variatie van hoog en laag volume zoekwoorden

Overbied altijd op het voorgestelde bod om een goede advertentieplaatsing te garanderen

Geld verdienen met Pay Per Click publiceren

 

We hebben nu behandeld hoe je een pay per click campagne opzet en er geld mee verdient; het is nu tijd om de andere kant te verkennen, publiceren.

 

Als je nieuw bent met pay per click reclame, dan heeft dit concept misschien niet veel zin. Je kan geld verdienen met pay per click advertenties op je website aan te bieden? Hoe vraag je? 

 

Als je het verschil tussen Google AdWords en AdSense niet begrijpt, maak je dan geen zorgen, het is niet zo moeilijk en daar gaan we morgen verder op in!

 

Om de 2 takken van AdWords samen te vatten, is AdSense degene waarmee je advertenties op je site kunt weergeven in ruil voor geld, terwijl je met AdWords PPC campagnes kunt voeren. Maar hoe begin je in de eerste plaats met het weergeven van advertenties?

 

Wel, de eerste stap is het aanvragen van een AdSense account bij Google zelf.

 

Voor je een account aanvraagt, wil je er zeker van zijn dat je site er actief, schoon, en toegankelijk uitziet. Google accepteert niet alle websites als AdSense partner, dus om je kansen om goedgekeurd te worden te vergroten moet je opvallen met een indrukwekkende website.

 

De beste manier om dit te doen is ervoor te zorgen dat je inhoud actueel is, je site er professioneel uitziet, en je nul spam hebt. Als Google je eenmaal heeft goedgekeurd, wil je je advertenties plaatsen.

 

Dit kun je doen door de HTML-advertentiecode op je website te kopiëren en te plakken. Als je iets als WordPress of Drupal gebruikt dan zijn er genoeg advertenties die dat voor je doen.

 

Als je je advertenties op je site geplaatst hebt, is het tijd om de statistieken te bekijken. Omdat je voor elke klik betaald krijgt, wil je proberen zo veel mogelijk kliks te krijgen. Dit kan een lastig proces zijn dat veel vallen en opstaan met zich meebrengt.

 

Door je advertenties te verplaatsen zul je een stijging of daling van je click-through rate merken. Door verschillende plaatsingen uit te proberen, zul je uiteindelijk de sweet spot vinden, waar je ze wilt houden.

 

Om er zeker van te zijn dat je niet van Google AdSense verbannen wordt, zijn hier 5 regels die je moet controleren voor je iets doet.

 

De gouden regels van AdSense publiceren

  • Klik niet op je eigen advertenties; je wordt verbannen!
  • Vertel gebruikers niet om op advertenties te klikken
  • Plaats je advertenties strategisch binnen je inhoud
  • Houd je aan een maximum van 3 advertenties per pagina, meer en je wordt verbannen
  • Gehoorzaam de algemene voorwaarden te allen tijde
  • Daar heb je het, 2 manieren om geld te verdienen met pay per click. Het maakt niet uit of je meer geld wilt binnenhalen met AdWords of dat je een neveninkomen wilt genereren met AdSense, pay per click kan beide.

 

Met zoveel mogelijkheden en zoveel geld dat er te verdienen valt, kan iedereen zijn voordeel doen met pay per click reclame.

 

Ik zie het al helemaal voor mij. Onze advertentie op jouw site:

 

Advertentie https://www.addbusinesspoint.nl/tilburg

Flexwerken per uur in Tilburg

Werk voor 12,- p. uur in ons monumentale pand in Tilburg

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 30 december 2021