Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Nieuwe locatie Eindhoven

Meer ruimte en mogelijkheden voor Flex4medics in Eindhoven

Voor Flex4Medics in Eindhoven kregen wij steeds vaker verzoeken voor meer ruimte, meer mogelijkheden en ook meer privacy. Met name de privacy is extreem belangrijk voor de zelfstandige zorgprofessionals. Om deze verzoeken te kunnen inwilligen hebben wij om ons heen gekeken naar andere panden in Eindhoven. Hierbij was wel de wens om het nieuwe pand te vestigen aan het Flight Forum in Eindhoven.

Toevallig konden wij in het buurpand naast onze oude locatie precies krijgen waar jij als zelfstandige zorgprofessional om vroeg. Eind januari 2018 was het zo ver dat wij konden verhuizen naar onze nieuwe locatie in Eindhoven. Ben je nieuwsgierig hoe de nieuwe locatie eruit ziet? Wees zo vrij contact met ons op te nemen. Uiteraard kan je ook in het onderstaande filmpje de nieuwe locatie bekijken. Wij hopen je hiermee een indruk te geven van de ruimte en van de privacy.

Momenteel zijn wij nog bezig met de puntjes op de i voor deze locatie, maar des al niet te min krijg je een goede indruk van onze nieuwe locatie. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schroom niet en neem contact op met ons voor de bezichtiging van onze nieuwe ruimte.

Verhuizing Flex4Medics Eindhoven

 Vragen over de nieuwe locatie van Flex4Medics in Eindhoven

Zodra wij weer nieuws hebben, zal ik je graag informeren hierover. Wanneer de kamers compleet ingericht zijn, dan zal ik je een mooi aanbod doen om te starten met ondernemen in Eindhoven. Bel ons direct op nummer 088-7991100 of info@flex4medics.nl

Terug naar overzicht Flex4Medics Eindhoven

Geplaatst op: 13 februari 2018