Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Met een goed humeur, breek je die sleur!

Een baan wordt meer dan een loonbriefje wanneer het aangenaam, stimulerend en opwindend is. De meeste werknemers maken echter dagen of zelfs lange periodes mee waarin ze zich op het werk vervelen en in een sleur terechtkomen. 

 

Vreselijk is zoiets, vooral als je stilstaat bij het feit dat de gemiddelde mens een slordige 92.120 uur van z’n leven spendeert op het werk! 

 

Als je werk niet meer zo bevredigend is als het vroeger was, ga dan niet zitten wachten tot je bedrijf er iets aan doet. 

 

Er zijn bepaalde veranderingen die je kunt aanbrengen om je eigen loopbaan voldoening te geven.

 

Zelf je uitdagingen op het werk aangaan zal niet alleen je carrièreprestaties verbeteren, maar ook de perfecte gelegenheid bieden om je vaardigheden en toekomstige loopbaanvooruitzichten te verbeteren. 

 

Door deze aanpak in je huidige functie toe te passen, doe je onschatbare vaardigheden en ervaring op die naadloos overgaan in je volgende functie als je klaar bent om verder te gaan.

 

Concurrerend zijn op het werk kan een lastige berg zijn om te beklimmen. Je wilt nieuwsgierig en gretig overkomen, niet agressief en intimiderend tegenover de collega’s of werknemers.

 

Concurrentie brengt het beste in velen naar boven, maar het kan ook snel het slechtste naar boven brengen. 

 

Het evenwicht vinden tussen het verlangen om te slagen en de neiging om andere mensen in een kwaad daglicht te stellen kan soms maar gescheiden zijn door een fijne lijn. 

 

Als je baas of supervisor getuige is van je competitieve aard, zullen ze waarschijnlijk onder de indruk zijn van je zelfmotiverende vermogen om te slagen.

 

Tegenover een werkgever of leidinggevende die getuige is van je competitieve aard, is de kans groot dat ze onder de indruk zijn van je zelfmotiverende vermogen om te slagen. Ik heb het over werkgevers en leidinggevende maar merk bij klanten dat m’n enthousiasme bepaalde situaties meteen met de grond gelijk weet te maken.

 

Een positieve instelling hebben is een van de aantrekkelijkste troeven in een werknemer. Benader taken – ook de moeilijke – altijd met een positieve instelling en de overtuiging dat je het kunt. 

 

Onderschat jezelf of je capaciteiten niet, voer je functie uit met toewijding en enthousiasme en toewijding.

 

Doen alsof” is een techniek die vaak door professionals in de geestelijke gezondheidszorg wordt gepromoot om cliënten te helpen positieve veranderingen in hun houding en gedrag aan te brengen. 

 

Voor mij betekent dat je de gedragingen en denkwijzen aanneemt die je graag zou willen hebben, zodat je door moeilijke of angstwekkende situaties heen kunt komen. 

 

Je kan het gedrag of de persoonlijkheid van je baas, collega’s of klanten niet veranderen; ruzie met hen maken zal alleen maar olie op het vuur gooien. 

 

Soms moet je “fake it ’til you make it”, vooral als een andere baan zoeken geen optie is. Je hoeft niet van je baas te houden, maar glimlachen, je waardig gedragen en zo aangenaam mogelijk zijn kunnen je helpen je dag door te komen.

 

En als je al even op het idee kauwt om voor jezelf iets te maken dat kan ik alleen maar toejuichen en zeggen GO FOR IT!

 

Voor duizenden bedrijven regelen wij het zakelijke vestigingsadres in Nederland. 

 

Wij doen dit ook graag voor jouw bedrijf!

 

Wil je liever mij of een collega spreken die een offerte voor je maakt.

Of heb je advies nodig, bel dan 088-799 1122 of 

https://www.flex4medics.nl/offerte/.

 

Pluk de dag!

 

Florentijn van den Bos::Flex4You

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 22 december 2021