Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Massale Gedachtenbeheersing | Deel 2

Tijdens een crisis is de eerste reactie Oppervlakkigheid, de toestand die zich manifesteert als een groep op een bedreiging reageert door oppervlakkige reclame en slogans aan te nemen, die ze als idealen proberen af te doen, omdat de oorzaak van de crisis niet wordt vastgesteld. De bevolking raakt erdoor in verwarring en deze fase kan zo lang duren als de controleur wil.

De tweede fase heet Versnippering, waarin paniek toeslaat en de sociale samenhang uiteenvalt. Dit heeft tot gevolg dat de samenleving uiteenvalt in kleine groepen, die verschillende houdingen en overtuigingen vormen, als gevolg van manipulatie door de media. Niemand zit op dezelfde bladzijde. 

Niemand krijgt de waarheid te horen en de mensen raken verdeeld en versplinterd van elkaar.

 

Dit veroorzaakt burgerlijke onrust, protesten, verbale gevechten, fysieke gevechten, allemaal veroorzaakt doordat mensen er niet in slagen de oorzaak van de crisis te achterhalen

De derde fase heet de Fantasietrip. Dit is wat Tavistock “dissociatie” noemt. In deze laatste fase van de psyop zijn mensen zo getraumatiseerd door de valse vlag gebeurtenis dat ze het blokkeren of hun belangstelling en alle hoop en menselijkheid verliezen. 

Deze dissociatie zorgt ervoor dat mensen toestaan dat hun vrijheden worden afgenomen, wat de communistische wetgeving zonder slag of stoot inluidt.

 

Julius Caesar zei: “Verdeel en verover”. De Machten die zijn gebruikt al sinds het begin der tijden bedachte situaties en valse vlag gebeurtenissen om de wereld te shockeren en te traumatiseren. 

De moord op JFK, Waco, de OJ Simpson achtervolging, Columbine, 9/11, Sandy Hook, de schietpartij in Las Vegas – en laat me niet eens beginnen over crisis acteurs. Die kan je zelf onderzoeken.

Denk je dat al die schietpartijen op scholen en postkantoren, kerken, concerten en winkelcentra allemaal gewoon toeval waren? Volgens dr. Coleman werden ze uitgevoerd door geest-gecontroleerde proefpersonen, die zorgvuldig geprofileerd werden, gezocht en op gevaarlijke stemmingsveranderende drugs gezet, zoals Ritalin, en gecontroleerd door DARPA computerprogrammeurs.

 

Het Defense Advanced Research Projects Agency, beter bekend als DARPA, wordt wel het ‘departement van gekke wetenschap’ van het Pentagon genoemd. 

 

DARPA, opgericht als reactie op de verrassende lancering van de Spoetnik, de eerste satelliet, door de Sovjet-Unie in 1958, voert onderzoek en ontwikkeling uit tot voorbij het scherpst van de snede. 

Het agentschap heeft aanjagers gevormd van wereldveranderende innovaties als het internet, zelfrijdende voertuigen en stealth technologie, en meer recent onderzoek naar op m-RNA gebaseerde vaccins en andere technologieën om COVID-19 te bestrijden. 

DARPA is gehuld in geheimzinnigheid en beheert een massa geheime programma’s, en weinig buitenstaanders waarderen hoe het echt werkt. Een zeldzame kijk van insiders onthult hoe het agentschap verre ideeën in praktische technologie omzet.

Dr. Timothy P. Grayson is directeur van het Strategic Technology Office bij DARPA, en in een nieuw interview met de in Cambridge wonende filmmaker Dr. Samuele Lilliu, gepubliceerd in het peer-reviewed videotijdschrift Scientific Video Protocols, werpt Grayson een licht op wat deze motor van extreme technologie drijft. 

Er zijn veel verrassingen. Ten eerste, zoals Grayson zegt, “doen we niet aan eisen”. Hij ziet DARPA’s rol niet als het oplossen van de problemen die door de strijdkrachten worden vastgesteld, maar als het kijken naar het grotere geheel.

 

“We zijn vaak tegendraads,” zegt Grayson. “En stealth is daar een mooi voorbeeld van. De luchtmacht was er in die tijd helemaal op uit om vliegtuigen sneller te maken, supersonisch, en gewoon sneller te laten gaan. DARPA die daar prototypes voor stealth aan het pushen was, probeerde echt niet alleen nieuwe technologie te openen, maar ook een nieuwe manier van denken over wat de missie was en hoe we die missie uitvoerden. ‘O, misschien hoef je niet zo snel te gaan als het voor een radar heel moeilijk is om je te zien’.”

Het resultaat was een transformatie in de luchtmacht. In plaats van de Mach-3 B-70 Valkyrie, die ondanks zijn snelheid en hoogte een gemakkelijk doelwit zou zijn geweest voor Russische luchtraketten, kreeg de Amerikaanse luchtmacht de stealthy B-2 Spirit, een bommenwerper die in staat was langs verdedigingswerken te glippen en doelen te raken zonder gezien te worden. 

 

DARPA had het echte probleem opgelost, niet het probleem dat de luchtmacht dacht te hebben. In het proces ontwikkelde DARPA technologie voor stealth gevechtsvliegtuigen als de F-35, waarvan de radar onzichtbaarheid betekent dat tegenstanders ze letterlijk niet zullen zien aankomen.

 

Maar hoe zorg jij er nu voor dat jouw concurrentie jou niet ziet aankomen? Dat je ineens flink kan knallen zonder dat ze ooit eerder over je hebben gehoord. En ineens ben je daar als een stealthy B-2 Spirit zet je de aanval in.

 

Heel simpel. Met de diensten van ADD en Flex4you. Wij zorgen er voor dat je ineens in alle provincies in Nederland gevestigd bent met een echt adres, dat je in alle steden een telefoonnummer hebt en die nummer zijn nog eens 24/7 bereikbaar ook.

 

Hier kan je concurrent echt niet aan tippen. Met deze snelheid win je de strijd. Voor de kosten moet je het ook niet laten. Hoe meer vestigingen je afneem hoe goedkoper hebt voor je gaat worden.

Een mooi begin om onder de radar te vliegen is het maken van een offerte: https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/. Die heb je vliegensvlug in je mail.

Om echt in de lucht te komen vraag je een deal aan die echt niet is te verslaan en ben je dezelfde dag helemaal ready for take off.

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 24 januari 2022