Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Laatste nieuws Flex4Medics in Goes

Verhuizing Flex4medics Goes van 2e verdieping naar BG

Op deze pagina zal ik je de komende tijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen van onze interne verhuizing in Goes. Inmiddels zijn de kamers klaar voor gebruik maar moeten er nog wel wat puntjes op de “i” komen. Door middel van Podcasts en Video’s, maar ook foto’s en blogberichten houden wij jou graag op de hoogte van de recente ontwikkelingen van onze locatie in Goes.

Verhuizing Flex4Medics Goes – Fase 1

Korte update over de locatie in Goes

Op 14 januari 2018 hebben wij de locatie is Goes verhuisd van de 2e verdieping waar wij twee kantoren hadden naar de begane grond waar wij een hele reeks kantoren tot onze beschikking hebben. Deze kantoren hebben de beschikking over veel ruimte en ook een zee aan licht. Voorlopig is er voldoende ruimte en er is tevens ruimte om uit te breiden in de toekomst.

5 complete vergader-, coach-, behandel-, en flexruimtes

Onze nieuwe ruimtes op de begane grond geeft u meer vrijheid en flexibiliteit om te ondernemen in Goes.

Combinatie ruimte 1

Als je binnenkomt zie je de koffiecorner aan de linkerkant is een wachtruimte gerealiseerd en aan de rechterkant kom je in de combinatieruimte waar een coachopstelling en een vergadertafel met 4 stoelen is gerealiseerd. Tevens is in deze combinatieruimte een opklapbare behandelbank aanwezig.

Combinatie ruimte 2

Direct naast de eerste combinatiekamer is de tweede combinatiekamer gesitueerd. Ook in deze kamer staan twee coach stoelen, wederom een vergadertafel met 4 stoelen en ook een opklapbare behandelbank.

Behandelkamer met vaste, elektrische behandelbank

Daarnaast is de behandelkamer gesitueerd. In deze behandelkamer komt zeer binnenkort een vaste, elektrisch verstelbare behandelbank. Dit maakt deze locatie zeer uniek en uitermate geschikt ook voor fysiotherapeuten en andere medische professionals.

Flexwerkruimte met vergaderopstelling

Wij hebben ook een ruimte ingericht als flexwerkplek met 3 bureau’s en een vergaderopstelling met vier stoelen.

Coachruimte voor 4 personen

Tot slot hebben we op onze locatie in Goes de beschikking over een coach ruimte waar 4 coach stoelen staan.

Kom onze locatie in Goes ontdekken!

Alle ruimtes worden nog verder aangekleed met schilderijen, maar ook met planten om de kamers gezelliger en sfeeervoller te maken. Vanaf heden zijn alle ruimtes beschikbaar. In de tussentijd doen wij er alles aan om de ruimtes compleet en af te krijgen. Wil je graat een kijkje nemen? Laat het dan weten en wij laten je de locatie graag zien. Er zijn zelfs een beperkt aantal kantoren beschikbaar voor lange termijn verhuur.

Ontdek alle diensten die wij aanbieden in Goes

Naast de ruimtes hebben wij ook nog andere diensten beschikbaar in Goes:

  • Service Kantoor
  • Telefoonbeantwoording
  • Post Verwerking
  • Virtueel Kantoor

Korte informatie over onze locatie in Goes:

Goes ligt in de provincie Zeeland, onze locatie aan Stationspark 8 ligt achter het station in Goes in een prachtig gebouw. Onze klanten parkeren aan de achterkant en jouw bezoek kan aan de voorkant van het gebouw parkeren. In beide gevallen is het parkeren gratis.

Vragen of meer nieuws over Flex4Medics in Goes?

Wanneer er nóg meer nieuws te vertellen is over onze locatie in Goes, dan laten wij het je weten. Wanneer de locatie 100% klaar is zal ik je een mooi voorstel doen om óók in Goes aan de slag te gaan. Heb jij vragen over onze vernieuwde locatie in Goes? Bel of mail mij direct op nummer 088-7991176 of florentijn@addmail.pro

Podcast verhuizing Flex4Medics Goes

Wil je liever luisteren dan naar een filmpje kijken? Luister dan de Podcast!

Gerelateerde artikelen

 

Gratis tips van Flex4Medics

Abonneer je op onze wekelijkse tips over flexibel ondernemen en het outsourcen van jouw business!

Terug naar overzicht Goes

Geplaatst op: 15 januari 2018