Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Je was daarnet niet bereikbaar – daarvoor bieden we een antwoord!

Beste,

Ik heb jullie bedrijf daarnet proberen telefonisch te bereiken, tot m’n verbazing kreeg ik vandaag helemaal niemand te pakken?

Ik had er al de kalender bijgenomen en was haast gaan denken dat ik opnieuw op een zondagmorgen in m’n pyjama op kantoor zat, gelukkig was dat deze keer niet het geval en ook carnaval is nog enkele maanden weg.

Wel jammer en vooral een gemiste kans… Ik ben namelijk belettering aan het uitzoeken voor ons nieuwe kantoorpand in Tilburg.

En natuurlijk, je kent me te goed – ik heb vanzelfsprekend al meteen het perfecte middel om dit voor jullie op te lossen, en er in te slagen dat dit soort scenario’s voor altijd tot verleden tijd wordt: 

Telefoonbeantwoording | Een antwoordservice die we leveren op maat van je business dat is onze business.

Zo kan één gemist telefoontje tenslotte een grote impact hebben op verschillende niveaus en je business in het algemeen schaden.

Zo kan de klant bijvoorbeeld geneigd zijn om even een ander bedrijf op te bellen, want een e-mail gaan uitschrijven om dan op te sturen – om vervolgens te wachten als een 65-plusser op de stadstram terwijl de werknemers bij GVB een aangekondigde staking uitvoeren is ook niet erg fijn en je verliest er gewoon ook een hoop tijd mee als klant.

Bovendien zou je het ook kunnen opvatten als onprofessioneel omspringen met bestaande e

n potentiële klanten.

Dat kan de bedoeling toch niet zijn, of wel? Ik nam even de proef op de som hier bij ons in de buurt in Tilburg.

Willekeurig heb ik zeven, vrij kleine bedrijfjes uit de lijst geplukt om ze vervolgens op te bellen. Schokkend genoeg … Twee van de zeven stonden me te woord!

 

Van de kleinste bedrijfjes tot ondernemingen met duizenden werknemers, onze business is jouw business analyseren, om vervolgens plaatselijke mankracht in te schakelen om die telefoontjes, die vaak onbelangrijk zullen lijken – wie weet was het Jacky van de technische dienst ’s moeder die belde, om te melden dat de hond sliep.

Maar af en toe, komt er wel eens eentje door die je onderneming kan maken, of kraken.

Ik heb de vrijheid genomen om een offerte voor je op te maken, om je verder bij te staan en te helpen een beeld scheppen wat het kostplaatje bedraagt om nooit nog een telefoontje te missen – Ik weet hoe belangrijk ze kunnen zijn, en dat weet jij ook! – Daardoor dus ook nooit handel aan de concurrentie af te staan, omdat zij wel het inzicht hadden om me terug te bellen rond onze antwoordservice.

Wanneer je een momentje kan inplannen in die drukke agenda van je bel je maar even terug op m’n mobieltje: 06-22789093.

Verder kan je ook op onze website terecht voor de meest relevante informatie over onze business: telefoonbeantwoording.com


De offerte op maat voor je business staat klaar als een 65-plusser die wacht bij de tramhalte, geduldig totdat jij klaar bent voor een ritje eeuwige bereikbaarheid:.

Florentijn

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 27 september 2021