Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Huur een vast kantoor in de medische kantoorvilla

Als zelfstandige medische professional werkt u waarschijnlijk veel samen met andere specialismen. Door het doorverwijzen van patiënten kunt u de patiënten een betere zorg aanbieden. Daarbij komt het ook nog eens vaak voor dat de oorzaak van een medisch probleem vaak meerdere specialismen beslaat. Des te gemakkelijker als de specialismen in één gebouw zitten. Veel patiënten kiezen om deze reden voor een zorgprofessional die in een gezondheidscentrum gevestigd is. Om deze reden heeft Flex4Medics de mogelijkheid aangegrepen om een Medische kantoorvilla in Tilburg te starten waar zelfstandige zorgprofessionals op vaste basis en flexibele basis een compleet ingerichte behandelruimte kunnen huren.

Medische specialisten – zelfstandig, maar toch samen

Flex4Medics richt zich op het verhuren van flexibele behandel- en spreekruimtes voor de zelfstandige professionals van Nederland. Recentelijk werden wij in de gelegenheid gesteld om een luxe kantoorvilla aan de rand van het centrum van Tilburg over te nemen. Op de begaande grond van dit historische pand gaan wij 5 ruimtes creëren waarvan 2 flexibel te huren zijn voor (medische) professionals. De overige 3 ruimtes verhuren wij op vaste basis aan medische professionals. Hierdoor kunt u samen met andere specialisten een medisch centrum openen in het centrum van Tilburg. U bent hierdoor in de gelegenheid om zelfstandig te werken, maar tegelijkertijd ook samen te werken met de andere zorgprofessionals die in hetzelfde gebouw gevestigd zitten.

Ondernemen vanuit een eigen kantoorruimte in Tilburg in een authentieke medische kantoorvilla

Ondernemen vanuit het levendige ondernemerscentrum van Tilburg en dat allemaal vanuit een eigen medische kantoorvilla in Tilburg. Dat is mogelijk bij de unieke kantoorlocatie van Flex4Medics. Hiermee heeft u een pand dat er autenthiek uitziet, centraal gelegen is én mogelijkheid heeft tot het flexibel huren van extra ruimtes. Het ondernemersconcept van Flex4Medics in Tilburg is namelijk de combinatie tussen een vaste kantoorruimte in combinatie met flexruimtes. Heeft u tijdelijk een extra ruimte nodig? Voor bijvoorbeeld een presentatie of heeft u een behandelkamer extra nodig? Dan kunt u op uurbasis in hetzelfde pand een ruimte huren. U betaalt hierdoor alleen wat u echt afneemt. Interesse? Neemt u contact op met ons team via telefoonnummer: 088 799 1122 of op e-mail: info@flex4medics.nl

Foto’s van de authentieke kantoorvilla

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 30 november 2017