Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Hoe mijn bouwwerk uiteindelijk wel is geslaagd

Om onze nieuwe locatie in Apeldoorn goed van de grond te krijgen verdiep ik mij ook in de lokale markt. Hoe sneller deze tent draait hoe sneller ik weer door kan naar de volgende. Op naar het ultieme netwerk van 50 locaties door Nederland. Zo liep in net tegen een artikel aan dat er 17 kluswoningen in het oude postkantoor aan de Deventerstraat in Apeldoorn komen. Dat is wel heel een mooi initiatief van de belegger die dit pand heeft gekocht. Hij had er ook hele luxe appartementen in kunnen bouwen en die voor de hoofdprijs kunnen verkopen. Maar nee, klus appartementen. Dit doet mij weer terugdenken aan mij bouwproject in de tuin bij mij thuis. Er moest en zou een losstaande overkapping komen. Geen kleintje. Nee lekker groot. Stervens duur zo’n bouwpakket. Ik ben vrij handig, al zeg ik hetzelf, dus dan maar zelf bouwen. Beginnen met een tekening van de overkapping, dan nog eens denken, voorbeelden bekijken, filmpjes kijken en spullen zoeken. Dit was het leuke stuk. Ik heb ontzettend veel plezier gehad in de voorbereiding. En op een gegeven moment moet je dan toch beginnen. Spullen halen en dat is er echt geen weg meer terug. Ik zou het gevaarte in 1 week in elkaar monteren. Gelukkig hadden genoeg mensen aangeboden om te helpen. In die week zou er niemand thuis zijn, weekje weggestuurd, en kon ik mij in alle rust uitleven. Wat denk je. Bloed en bloedheet in die week. Begin van de middag, dan kwam de zon pas echt in de tuin, was ik helemaal doorweekt van het zweten. Of ik net uit het zwembad kwam. Daardoor was er dus niemand meer thuis om te helpen en dus kon ik alleen aan de slag. Gelukkig had in de betonnen palen al helemaal uitgezet en in de grond gegraven. Stap 2 waren 6 enorme balken verticaal monteren op die betonnen palen. Ik kan je vertellen dat is niet te doen met die hitte. Maar het is toch gelukt. Met wat afvalcontainers als hulp en een hoop creativiteit is het gelukt om 6 palen helemaal waterpas omhoog te krijgen…en te houden. Na een week was ik inderdaad een heel eind gekomen. Er stond iets dat op een overkapping leek. Alleen het dak waterdicht maken met een zeiltje was alleen niet te doen. Eindelijk hulp. Voordat je in zo’n klus appartement gaat starten als in Apeldoorn moet je toch wel heel wat kennis hebben om dit voor elkaar te krijgen. Of in ieder geval flink veel doorzettingsvermogen en niet bang zijn om te mislukken. Ik was versteld van wat ik zelf kon maken. Ik heb het achteraf gezien ook wel plezier aan beleefd maar wat nog mooier is, dat ie na jaren nog steeds staat. Stiekem ben ik er toch wel trots op dat ik heb kunnen bouwen. Wil jij ook bouwen aan je bedrijf en je niet druk maken om je kantoor. Dan is het service kantoor of virtueel kantoor in Apeldoorn voor jou misschien wel de oplossing. Geen duur kantoor maar wel je bedrijf gevestigd op in een mooi gebouw. Niks meer te klussen. Plug & play. Heb je een keer een werkplek of spreekkamer nodig dan reserveer je die makkelijk online. Wil jij je bedrijf vestigen in Apeldoorn kijk dan even op de site welke eerste indruk jij je bedrijf kan geven: www.flex4medics.nl/apeldoorn Heb je alleen maar geregeld een werkplek of spreekkamer nodig dan kan je die direct reserveren: www.flex4medics.nl Tot ziens in Apeldoorn! Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you     Handige Harries kunnen alvast een kijkje nemen bij het klusproject in Apeldoorn https://www.steenvlinder.nl/projecten/postkantoor-apeldoorn/
Terug naar overzicht

Geplaatst op: 15 januari 2021