Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Geen kat die opneemt!

Om gek van te worden. Ben ik al sinds gisteren aan het proberen een klantendienst te pakken te krijgen (ik noem de naam niet, want je weet van mij, ik ga geen bedrijf door het slijk halen op internet), neemt daar geen kat op!

 

Zouden beter ADD Telefoonbeantwoording in huis halen, dat staat vast. Kan je even goed bellen naar je nabestaanden, heb je meer kans dat die wel opnemen.

 

Maar wacht eens?

 

Necromantie is het oproepen of bezweren van de doden voor waarzeggerij, profetie, of magische doeleinden. Necromantie heeft een lange en universele geschiedenis als een gevaarlijke, weerzinwekkende praktijk die geassocieerd wordt met tovenarij en hekserij. 

Het is gebaseerd op de overtuiging dat de doden alles weten over verleden, heden en toekomst, en dat ze bevolen kunnen worden magische handelingen op de levenden uit te voeren. Necromantie wordt als gevaarlijk beschouwd omdat de doden er vaak niet van houden gestoord te worden en boos zijn als ze in de wereld van de levenden geroepen worden.

 

Necromantische rituelen variëren; vele vragen om een uitvoering ’s nachts op begraafplaatsen onder een volle maan. Dagen van voorbereiding kunnen voorafgaan aan de eigenlijke oproeping. De necromanticus mediteert over de doden die opgeroepen zullen worden, zweert de godheden van de onderwereld aan, en eet voedsel dat met de dood geassocieerd wordt – zoals het vlees van honden, die met de onderwereld geassocieerd worden, zwart brood, en ongegist druivensap. In de Middeleeuwen geloofde men dat necromanten lijken aten. Lijken of stukken van lijken en Bloed van levenden of van een geofferd dier kunnen in het ritueel gebruikt worden. Necromancers beschermen zich tegen de toorn van de doden door hun riten uit te voeren binnen magische cirkels of door amuletten te dragen.

In de klassieke literatuur vind je levendige beschrijvingen van reanimatie-necromantie. In Pharsalia verhaalt Lucan over Erictho, een verachtelijke necromantische heks die voor Sextus Pompeius een dode soldaat op een slagveld reanimeert met het oog op profetie. Erictho koos een lijk waarvan de keel was doorgesneden en racete ermee naar een grot. 

Ze trok rituele kleren aan en bond zijn draderige haar met adders terug. Toen wrikte ze de borstkas van het lijk open en overstroomde die met bloed. Ze spoelde de holte met “maansap”, een schuim dat door de volle maan op planten wordt achtergelaten en waarvan men gelooft dat het magische eigenschappen heeft. Ze goot er een mengsel van vieze ingrediënten in, dat onder andere bestond uit ingewanden van lynxen, hyenabult, het beenmerg van een met slangen gevoed hert, pareloester, verschillende soorten slangen, door een adelaar bebroede stenen, en de as van een feniks. 

Ze werkte zich in zo’n razernij dat ze naar de mond schuimde en een afschuwelijke bezwering uitsprak die tot in de diepten van de onderwereld doordrong. Als antwoord verscheen de geest van de dode soldaat en stapte met tegenzin terug in zijn lijk!

Volgens tegenstanders als Plato roepen necromanten niet werkelijk de doden op, maar houden ze zich bezig met kunstgrepen. Christelijke tegenstanders zeggen dat elke geest die verschijnt niet de doden is, maar een Demon die zich voordoet als de doden.

Zelfs geestelijken en pausen waren niet immuun voor beschuldigingen van necromantie. In 1080 op het Concilie van Brixen werd paus Gregorius VII beschuldigd van het beoefenen van necromantie. In 1409 werd Paus Benedictus XIII op het Concilie van Pisa beschuldigd van het beoefenen van necromantie en het inhuren van necromancers. Het beledigende boek was naar verluidt onder het bed van de paus verstopt.

 

Ja, … de ene had des tijds de Playboy of Penthouse tussen de matras en lattenbodem, de andere blijkbaar de Gouden Gids naar de onderwereld.

 

Wil je wat meer van deze tijd zijn dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om mijn bedrijf je inkomende gesprekken aan te nemen. Dit werkt echt fantastisch.

 

Je hebt de hele dag rust aan je hoofd en je belt in vaste blokken iedereen die je heeft gebeld terug. Ik werk al jaren zo en het geeft echt een enorme rust aan je hoofd.

Ik ben er zeker van dat ik niet wordt gestoord en toch kan ik er 100% zeker van zijn dat ik 24/7 bereikbaar ben. Echt altijd nemen we je gesprekken aan.

Wil jij dit ook, natuurlijk wil je dat, maak dan eerst een easy offerte aan via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/

 

Wil je eerst overtuigd worden dan doen we gewoon eerst een proef periode.

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 23 mei 2022