Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Gedachten over een beter leven

Jij bent de persoon die je morgen zult ontmoeten. De persoon die je morgen ontmoet, kan beter zijn dan de huidige jij. Een kleine transformatie en een betere versie van jezelf ligt op je te wachten om ontdekt te worden. Het begint allemaal met het zetten van die eerste stap naar het creëren van een gelukkiger en meer vervuld leven.

 

Om een gelukkig en vervuld leven te leiden, verwaarlozen we vaak het belang van onze gedachten, mindset, en houding op momenten van crisis of stress. In ons snelle leven worden we elke dag gedwongen om ons aan verschillende situaties aan te passen. We staan voortdurend onder druk om verantwoordelijkheden en uitdagingen aan te gaan die ons dwingen als individu te groeien. Het hoeft echter niet moeilijk of ingewikkeld te zijn; er is alleen wat geduld en bereidheid van uw kant voor nodig.

Verander je mindset om je leven te veranderen

Je leven is een weerspiegeling van jouw gedachten en houding. Het is niet wat er met je gebeurt, maar hoe je reageert op wat er met je gebeurt dat telt. Iemands leven wordt of beter of slechter. Dus, neem de leiding over je leven en maak de nodige veranderingen om een betere versie van jezelf te creëren.

Begin met nee zeggen

Er zijn twee soorten mensen in deze wereld: mensen die dingen laten gebeuren en mensen die wachten tot dingen gebeuren.

 

Welke van de twee ben jij?

 

Zeg je overal ja op, ook als je weet dat je daar de capaciteit of de middelen niet voor hebt? Leren nee zeggen zal je niet alleen helpen om je tijd en energie terug te winnen, maar zal ook je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde verbeteren. Het is oké om nee te zeggen, want het stelt je in staat selectiever en doelbewuster om te gaan met de manier waarop je je tijd besteedt. Het geeft je ook de kans je te concentreren op de dingen die er echt toe doen en goed zijn voor jou en de mensen om je heen.

Wees dankbaar voor de dingen die je hebt

Dankbaar zijn voor wat we hebben kan ons leven transformeren. Het kan een overvloed aan positieve energie scheppen en ons helpen de kleine dingen in het leven te waarderen. Het leven is niet altijd gemakkelijk. We staan elke dag voor uitdagingen en moeilijkheden en soms kunnen die overweldigend zijn. Maar als we een optimistische en dankbare houding hebben, kunnen we de situatie in een ander en beter licht zien. Dankbaar zijn voor de dingen die je hebt kan je motiveren om door de moeilijke tijden heen te komen en er sterker uit te komen. Het kan je ook helpen contact te maken met de mensen om je heen door de dingen waar je dankbaar voor bent met hen te delen en hen ook gewaardeerd te laten voelen.

Leer te vergeven en te vergeten

Vergeven is het opgeven van de hoop dat het verleden anders had kunnen zijn. Het is het loslaten van het idee dat mensen ofwel allemaal goed of allemaal slecht zijn. Vergeven is niet vergeten of over het hoofd zien wat er gebeurd is; het is de woede en wrok loslaten en accepteren dat niemand perfect is. Vasthouden aan woede en wrok zal je alleen maar ellende en ongelukkigheid brengen. Het zal je gedachten, energie en tijd opslokken, wat leidt tot frustratie en gevoelens van hopeloosheid.

 

Vergeving zal je niet alleen helpen je gevoelens van wrok en boosheid te overwinnen, maar het zal je ook helpen een beter en gelukkiger leven voor jezelf te creëren.

 

Zo moet je zeker ook jezelf vergeven dat je jaren geleden een veel te duur, groot of lang huurcontract hebt getekend voor je kantoorruimte.

 

Gelukkig is er hoop. Mij business kent geen langlopende contracten. Een service kantoor of virtueel kantoor is per maand opzegbaar. En onze flexruimtes zelfs tot 24 uur vooraf. Ja, echt waar.

 

Maak een offerte via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/ en bereken wat jij kan gaan besparen per maand.

 

Ook als je een vast kantoor bij ons huurt is deze maandelijks opzegbaar!

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 28 juni 2022