Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

De Flexpraktijk wordt nieuwe trend onder zorgprofessionals

Het gebruik van een flexibele behandelkamer is de nieuwste ontwikkeling onder zorgprofessionals in Nederland. Fysiotherapeuten, coaches, diëtisten, artsen en andere (para)medici nemen steeds vaker afstand van een vaste werkplek en kiezen voor een flexibele praktijkruimte. Ofwel: een Flexpraktijk in de vorm van een professionele en volledig gefaciliteerde spreek- en behandelkamer die je online kunt inplannen en per uur of dagdeel kunt betalen. Flex4medics bezit inmiddels 30 van dit type ‘whitelabeled’ werkplekken en opent er binnenkort nog 20 in Nederland, allemaal met een neutrale inrichting, zonder advertenties, die de klant mag personaliseren tijdens zijn of haar verblijf.

Airbnb Medical ontwikkeling

Met Flex4medics overstijgt oprichter Florentijn van den Bos de zogeheten “Airbnb Medical’ ontwikkeling. Deze ontwikkeling is onder meer gaande in de VS, waarbij de nadruk ligt op social sharing. Zie bijvoorbeeld dit project. Echter, in sommige gevallen proberen pandeigenaren leegstaande kamers (die in enkele gevallen niet voldoen aan bijvoorbeeld hygiëne eisen) te slijten aan zorgprofessionals. Deze pandeigenaren voorzien niet in extra services en eisen dat de ruimtes voor langere tijd worden gehuurd. Daarbij komt ook dat je de ruimtes gewoon moet betalen, of je ze nu gebruikt of niet.

Flexpraktijk een betaalbare oplossing voor de zelfstandige zorgprofessional

Flex4medics richt zich op betaalbare en flexibele werkoplossingen voor de zelfstandige zorgprofessionals van Nederland. Naast het feit dat je eind 2018 op 50 locaties door heel Nederland (per uur of dagdeel) terecht kunt, zijn er ook andere kwalitatieve faciliteiten die zorgprofessionals kunnen ontlasten. Denk aan een telefonische medewerker die afspraken inplant terwijl jij klanten behandelt. Of een tool die de digitale administratie over onder meer DBC’s bijhoudt.

Flexibiliteit en kwaliteit tegen scherpe prijzen

Niet geheel onbelangrijk, wie zijn schema ziet veranderen kan een geboekte kamer 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Daarbij selecteert Flex4medics alleen ruimtes die voldoen aan strikte eisen. De ruimtes zijn allemaal ingericht met een flexibele behandelbank. Dit scheelt de zorgprofessional weer in het meenemen van deze behandelbank. Daarbij is dit volledig passend bij de moderne zorgprofessional die als freelancer of ZZP-er werkt en zelf wil bepalen waar en wanneer zij mensen helpen.

(Kosten) Efficiënter werken vanuit een Flexpraktijk

Oprichter Florentijn van den Bos over de ontwikkeling: “Sinds de crisis, en met name ook weer zichtbaar in het laatste kwartaal van 2017, (bron: CBS) zijn flexwerkers een groter deel gaan uitmaken van de werkzame beroepsbevolking. Nederland telt dus ook steeds meer zelfstandige zorgprofessionals. Veelal (para)medische professionals die flexibeler en (kosten)efficiënter willen werken. Daar hoort een grotere afzetmarkt bij. Tegenwoordig willen ZZPers door heel Nederland kunnen werken onder gelijkwaardige omstandigheden. Hier past de formule van Flex4medics  perfect bij.“

Ontdek de mogelijkheden van Flex4Medics

Ontdek wat de mogelijkheden van Flex4Medics voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jouw bedrijf graag met groeien

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 20 maart 2018