Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

FlexMan | Deel 1

Als je vandaag met het verkeerde been uit bed bent gestapt, niet getreurd, ADD::Flex4you komt met de redding!

Laat Mighty Mouse maar achterwege, hier heb je een reeks sukkels die je zorgen volledig weg zullen maaien!

De eerste op ons rijtje van sukkels om jou vandaag beter te laten voelen is – drumgeroffel …

YouTuber Logan Paul ontdekt dat zijn $ 3.5 M Pokémon kaarten nep zijn

Internet persoonlijkheid, bokser en Pokémon fan Logan Paul haalde in december de krantenkoppen nadat hij 3,5 miljoen dollar had uitgegeven aan een doos eerste editie Pokémon Card booster packs.

Na speculaties online, waaronder vermoedens van PokéBeach,dat hij misschien miljoenen aan valse kaarten had uitgegeven, verifieerde de YouTuber onlangs zijn aankoop en bevestigde dat ze inderdaad nep zijn.

Geloof het of niet, maar sommige mensen nemen dit dan ook bloedserieus en gaan door het leven als waarnemers…

Die merkten op dat de doos die Paul kocht niet leek op eerdere dozen voor een soortgelijke set, en dat de oorspronkelijke verkoper zijn verhaal over hoe hij aan deze waardevolle kist gekomen was in het verleden minstens drie keer veranderde.

De kist zou eerst voor $ 75.000 verkocht zijn, ver onder de veilingprijs.

Als je nog steeds niet lekker in je vel zit, geen paniek, FlexMan heeft nog meer in petto voor deze dinsdagmorgen.

Violet Jessop

Dit was nu een overlevende van de Titanic die je niet aan boord van je schip wilde hebben. Violet Jessop werd geboren in Argentinië, en haar moeder was stewardess bij de beroemde White Star Line. Ze had haar eerste aanraking met de dood op jonge leeftijd toen ze tuberculose opliep, wat in die tijd een belangrijke doodsoorzaak was. Op 23-jarige leeftijd begon ze aan haar eerste baan op de RMS Olympic in 1911. Het schip stortte neer op HMS Hawke terwijl Jessop aan boord was, hoewel iedereen na de schrijnende gebeurtenis de wal haalde.

Ze meldde zich in 1912 aan als stewardess op de RMS Titanic. Natuurlijk weet je wat daarmee gebeurde. Ze overleefde het alleen dankzij de “vrouwen en kinderen eerst” regel die haar een plaatsje op een reddingsboot bezorgde.

Jessop was nog niet klaar met schepen; ze ging in 1916 opnieuw aan boord van de noodlottige HMHS Britannic, die tijdens WOI ook ontplofte en 30 mensen doodde. Ze werd de overlevende van drie van de ergste scheepsrampen van de 20e eeuw.

Roy Sullivan

Roy Sullivan bezit het wereldrecord als de man die het vaakst door de bliksem getroffen werd en het overleefde, vandaar zijn naam, de menselijke bliksemafleider. Nu is de kans om in je leven een keer door de bliksem getroffen te worden ongeveer 3000 tegen 1. Verhoog dat aantal echter tot zeven, en je hebt een onmogelijk getal. Hij werkte als ranger in Shenandoah National Park, toen op een dag in 1942, terwijl hij zich schuilhield voor een storm in een branduitkijktoren, de bliksem insloeg en zijn been en teen verbrandde. De tweede keer trof het hem terwijl hij in zijn truck zat, wat lichte brandwonden veroorzaakte. Hij ging door om nog vijf dodelijke ontmoetingen met bliksem te overleven tot 1983, toen hij uiteindelijk aan een schotwond overleed.

Wil jij een veilige en warme flexwerkplek waar je in alle rust kan werken en je wel helemaal happy kan voelen kom dan een een keer werken bij onze nieuwe locatie in Tilburg.

In dit monumentale pand kom je tot rust en kan je je volledig concentreren om dit dingen die je moet doen. Naast flexplekken in een eigen af te sluiten kantoor hebben we ook spreek- en coachkamers die je per uur, dagdeel of dag kan gebruiken.

Zie het actuele aanbod van alle ruimtes op https://www.addbusinesspoint.nl/tilburg-reserveren/

Morgen is FlexMan er terug met het vervolg op ons lijstje!

Florentijn van den Bos : : ADD – Flex4You

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 18 januari 2022