Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Flexibele praktijkruimte voor zelfstandige zorgprofessionals

Flexibele praktijkruimte voor zelfstandige zorgprofessionals

Wanneer je een zelfstandige zorgprofessional bent, ben je natuurlijk op zoek naar een professionele en representatieve praktijkruimte of behandelkamer. Echter is het huren van een vaste ruimte per maand erg kostbaar. Daarbij komt dat je de ruimte niet altijd nodig hebt. Daarom ga je op zoek naar een flexibele praktijkruimte die je per uur kunt huren én die van alle gemakken is voorzien. Of je nu op zoek bent naar een spreekkamer voor een eerste gesprek, een behandelkamer voor de behandeling óf een coachkamer. Flex4Medics biedt flexibele werkruimtes voor de zelfstandige zorgprofessionals. Hierdoor krijgen de zorgprofessionals vrijheid in ondernemerschap.

Zelfstandige zorgprofessionals dé toekomst in de gezondheidszorg

De laatste jaren beginnen steeds meer zorgprofessionals voor zichzelf. Door bezuinigingen in de gezondheidszorg én hoge werkdruk vanuit een ziekenhuis of praktijk, starten steeds meer zorgprofessionals voor zichzelf. Hun visie is optimale kwaliteit, zorg én nazorg te bieden aan de patiënten, zonder de enorme werkdruk.

Deze zorgprofessionals zorgen voor zorg op maat voor de patiënten én huren hierbij de ruimtes en faciliteiten wanneer nodig. Ook binnen ziekenhuizen zijn er steeds meer diverse onderzoeksruimtes en diensten te huur voor deze doelgroep. Om het voor deze zorgprofessionals mogelijk te maken om ook een flexibele praktijkruimte te huren heeft Flex4Medics flexruimtes ontwikkeld voorzien van alle behoeftes.

Complete flexibele praktijkruimte

Afhankelijk van de fase van de behandeling kan de zorgprofessional de behoefte hebben aan een spreekkamer, behandelkamer of een coachruimte. Deze flexibele praktijkruimte is te huur per uur via Flex4Medics. De ruimtes zijn standaard voorzien van stoelen, behandeltafels, face cover papier voor op de behandelbank, desinfectiemiddel, weegschaal, meetlat en een bloeddrukmeter. Uiteraard is er ook koffie, thee, internet en zijn er overige standaard voorzieningen aanwezig. De locaties van de praktijkruimtes zijn uitstekend bereikbaar, er zijn parkeerplaatsen aanwezig en de locaties zijn allemaal rolstoel toegankelijk. Doordat de ruimtes per uur gehuurd kunnen worden, besparen de medische professionals veel geld. Alleen voor de daadwerkelijk gehuurde uren worden kosten in rekening gebracht.

Volledige ontzorging van de medische professionals

Flex4Medics verhuurt momenteel alleen nog spreek-, behandel- en coachkamers. Echter is het op korte termijn ook mogelijk om een(para)medisch bedrijf te vestigen op de locaties van Flex4Medics. Tevens is Flex4Medics bezig met extra diensten die de medische professionals nóg meer ontzorging. Denk hierbij aan telefoon beantwoording, agenda beheer en post beheer. Door de complete dienstverlening van Flex4Medics worden de zorgprofessionals ontlast van de randzaken én kunnen ze zich gemakkelijker richten op hun core-business. Namelijk optimale zorg verlenen aan de patiënten.

Van arts tot logopedist – Flex4Medics is er voor alle zorgprofessionals

Het begrip zorgprofessional is erg breed. De flexibele praktijkruimte is dan ook ingericht om te voldoen aan de wensen van zorgprofessionals in alle expertisegebieden. Of je nu een diëtist, psycholoog, audicien, audioloog, bedrijfsarts, logopedist, orthopedist, podoloog, ergotherapeut, farmaceutisch-technisch assistent, bandagist, orthesist, prothesist, fysiotherapeut, seksuoloog, gewichtsconsulent, huidtherapeut bent. Flex4Medics biedt dé professionele oplossing. Uiteraard kunnen ook startende en alternatieve zorgprofessionals de behandelruimtes huren. Denk hierbij aan dry-needling specialisten, osteopaten en masseurs.  De uitstekend ingerichte ruimtes bieden optimale privacy voor de patiënten én optimaal werkcomfort voor de zorgprofessional.

Diverse locaties in heel Nederland

Flex4Medics heeft diverse locaties in heel Nederland beschikbaar. Indien er een patiënt is in bijvoorbeeld Almere, maar u (als zorgprofessional) woont in Utrecht? Dan kunt u via Flex4Medics gewoon een behandelkamer in Utrecht huren. Hierdoor kunt u gemakkelijk de wensen van uw patiënt voorop zetten! Het spreekwoord; “Zet de klant centraal”, kent u ongetwijfeld. Met de ontwikkeling binnen de zorg zal de komende jaren de “Patiënt centraal komen te staan”. Optimale service, diagnose, behandeling én nazorg afgestemd op de persoonlijke situatie van de patiënten. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de uitstekende zelfstandige zorgprofessionals in Nederland. Flex4Medics biedt deze zorgprofessionals vrijheid in ondernemen mét als voordeel dat ze kosten besparen. Nieuwsgierig naar wat Flex4Medics voor u kan betekenen? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 29 juni 2017