Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Flex4Medics zoekt nieuwe locaties in Zeeland om aan de stijgende vraag te voldoen

Flex4Medics, de enige aanbieder van flexibele medische ruimtes, is zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe locaties in Zeeland. Met name de steden Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen staan ​​hoog op onze lijst. We zien een toenemende vraag naar onze dienstverlening in deze regio, en we willen graag uitbreiden om aan deze vraag te voldoen.

Optimaal flexibel
Als specialist in het verhuren van spreekkamers, werkplekken, therapiekamers, behandelkamers en praktijkruimtes begrijpen we dat flexibiliteit en gemak essentieel zijn voor medische professionals. Bij Flex4Medics bieden we ruimtes aan voor verschillende tijdsduur, variërend van slechts één uur tot een hele dag. Of je nu een kort overleg of een langdurige behandelsessie nodig hebt, wij hebben de beveiligingen ruimte voor jou.

Focus op professionaliteit
Met onze diensten kunnen medische professionals zich richten op hun kernactiviteiten, zonder zich zorgen te maken over het beheer van een eigen praktijkruimte. We begrijpen dat de behoeften van medische professionals kunnen variëren, daarom streven we ernaar om flexibiliteit en maatwerk te bieden. Onze ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen en uitgerust om te voldoen aan de specifieke eisen van medische verschillende disciplines.

Heb jij ruimte ruimte over?
Nu we de vraag naar onze diensten in Zeeland zien groeien, zijn we enthousiast om nieuwe locaties te vinden die aan deze vereisten kunnen voldoen. We zijn op zoek naar gebouwen, verdiepingen of zelfs een vleugel van een gebouw waarin we units kunnen creëren van ongeveer 20m². Of het nu gaat om slechts drie eenheden of twintig, we zijn geïnteresseerd in elke mogelijkheid die ons in staat stelt om medische professionals te voorzien van de ruimtes die ze nodig hebben.

Als je een locatie weet of je een gebouw of ruimte beschikbaar hebt die aan onze criteria voldoet, neem dan alsjeblieft contact op met ons op. We staan ​​open voor samenwerking en kijken uit om nieuwe partnerschappen aan te gaan.

Ruimte te kort
Misschien heb je helemaal geen ruimte over maar juist ruimte te kort. Ook dan kunnen we samen iets voor elkaar betekenen. We hebben veel kennis over vastgoed en de medische sector. Door onze krachten te bundelen zijn er mogelijkheden die je anders niet had kunnen dromen,

Flex4Medics is er trots op om medische professionals te ondersteunen bij het optimaliseren van hun praktijkruimtes. We zijn ervan overtuigd dat de uitbreiding van onze dienstverlening in Zeeland zal bijdragen aan de verdere verbetering van de medische dienstverlening in deze regio.

Neem contact op met Florentijn van den Bos: 06-22789093.

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 30 juni 2023