Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Flex4medics verhuist binnen Apeldoorn

Ben je op zoek naar een praktijkruimte, behandelkamer of flexwerkplek in Apeldoorn? Dan hebben we goed nieuws voor je! Flex4medisch, de specialist in het verhuren van ruimtes voor medici en paramedici, is verhuisd naar een nieuw pand aan de Prins Willem Alexanderlaan 401. Dit is slechts een paar meter verwijderd van onze oude locatie aan de Prins Willem Alexanderlaan 301, maar het biedt ons veel meer mogelijkheden om onze klanten te bedienen.

Waarom zijn we verhuisd?

Waarom zijn we verhuisd? Omdat we steeds meer vraag kregen naar onze diensten in Apeldoorn en we graag wilden groeien om aan deze behoefte te voldoen. In ons nieuwe pand hebben we niet alleen meer spreekkamers, coachkamers en flexwerkkamers, maar ook een behandelkamer die geschikt is voor verschillende soorten therapieën.

Uitgebreide opties voor zorgprofessionals

Wat betekent dit voor jou als klant? Dat je nog meer keuze hebt uit verschillende soorten ruimtes die je kunt huren per uur, per dagdeel of per maand. Of je nu een ARBO arts, bedrijfsarts, rijbewijskeuringen doet, psycholoog, fysiotherapeut, diëtist, logopedist of een andere zorgprofessional bent, bij Flex4medisch vind je altijd een ruimte die past bij jouw wensen en budget. Onze ruimtes zijn modern, comfortabel en volledig ingericht met alles wat je nodig hebt om je cliënten te ontvangen en te behandelen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze gemeenschappelijke faciliteiten, zoals een wachtruimte, een keuken, een toilet en gratis wifi.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je benieuwd naar ons nieuwe pand en onze ruimtes? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding of een proefdag. We laten je graag zien wat Flex4medics voor jou kan betekenen.

Reserveer jouw ideale ruimte vandaag nog!

Maar direct een reservering van 1 van onze ruimtes via https://www.flex4medics.nl/locatie/flex4medics-apeldoorn/. Wees er snel bij, want onze ruimtes zijn erg populair en worden snel volgeboekt. Dus wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw ideale praktijkruimte, behandelkamer of flexwerkplek bij Flex4medics in Apeldoorn!

Florentijn van den Bos
Chief Flexwork Officer

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 25 juni 2024