Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Flex4medics kiest voor Deskbookers

In 2013 hebben twee jonge ondernemers Jeroen Arts en Frank Derks het bedrijf Deskbookers opgericht. Deskbookers is een betrouwbaar platform waar professionals in heel Europa unieke werk- en vergaderruimtes kunnen vinden en boeken. De oprichters hebben het bedrijf opgericht omdat zij geloven dat je het meest succesvolle bent als je kiest voor een werkplek die past bij de activiteit en het moment. Op 1 december 2015 werd bekend dat deze Nederlandse Start Up in een investeringsronde €1,5 miljoen heeft opgehaald. Sinds deze investeringsronde is het bedrijf uitgegroeid tot een grote internationale speler (Duitsland, België en Groot-Brittanië) op het gebied van verhuur van flexwerkplekken en vergaderruimtes.

Flex4Medics kiest voor Deskbookers

Met de groeiende markt van zelfstandige zorgprofessionals merkte Flex4Medics dat er steeds meer behoefte kwam aan behandelruimtes en spreekkamers voor deze doelgroep. Daarom Flex4Medics heeft alle behandelruimtes voorzien van een behandelstoel/tafel, face cover papier, desinfectiemiddel, weegschaal, meetlat en bloeddruk meter. Dit scheelt de zorgprofessional weer met het meenemen van deze artikelen naar een flexruimte.

Om deze flexwerkruimtes voor de zorgprofessionals brede bekendheid te geven heeft Flex4Medics gekozen voor een samenwerking met Deskbookers. Gemakkelijk online boeken, brede toegankelijkheid én grote bekendheid middels het Deskbookers Platform zullen de naamsbekendheid van Flex4Medics positief beïnvloeden. Probeer ook het gemak van online boeken op onze boekingspagina en start vandaag nog met flexwerken.

Deskbookers maakt maatwerk voor Flex4Medics

De boekingspagina en vertoning van de beschikbare ruimtes van Flex4Medics zijn op maat gemaakt door Deskbookers. Een geheel eigen voorkant met een uniek agendasysteem zorgt dat u ten allen tijde kunt inzien welke ruimtes wanneer nog beschikbaar zijn. De flexruimtes van Flex4Medics hebben diverse functies, maar door de realtime inzichten weet u precies waar u aan toe bent.

Niet beschikbaar? Toch boeken?

Het kan gebeuren dat de gewenste Flex4Medics ruimte niet beschikbaar is in ons online reserveringssysteem. Dit houdt echter niet in dat er geen ruimte beschikbaar is. Neem u contact op met Flex4Medics en vertel ons uw wensen. Op de meeste locaties beschikken we namelijk over een extra ruimte. Geeft u bij uw reservering het doel van uw bezoek door, en wij zullen de juiste faciliteiten in de ruimte beschikbaar maken.

Speciale actie voor de maand juli 2017!

Flex4Medics bestaat een maand. In deze eerste maand hebben reeds meerdere artsen organisaties zich aangesloten bij ons flexwerk systeem. Zij maken dan ook gebruik van alle diensten, profiteren van de voordelen én dat zonder té hoge kosten. Wil u ook de flexruimtes van Flex4Medics uitproberen?

Probeer onze ruimtes nu één dagdeel gratis uit! Gebruik bij uw reservering de code: F4M@DB

Deze actie loopt tot en met 31 juli 2017

Terug naar overzicht Deskbookers

Geplaatst op: 11 juli 2017