Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Flex4Medics is op zoek naar een locatie in Amsterdam

Wij hebben jouw hulp nodig! Voor de uitbreiding van ons landelijke Flex4Medics kantorennetwerk zijn wij op zoek naar enkele kantoorunits in Amsterdam, voor onze nieuwste flexwerklocatie voor zorgprofessionals!

Wat voor locatie zoeken wij in Amsterdam?

– Kantoorunits van 20 tot 30 m2 die wij kunnen huren, met eventueel mogelijkheid tot uitbreiden.
– Bedrijfspand met een receptie die onze klanten kan doorverwijzen en die post in ontvangst kan nemen. Wij maken niet veel gebruik van de receptie, maar het is voor bedrijven vaak wel handig dat deze aanwezig is.
– Een gebouw aan de rand van een bewoonde omgeving. Dus geen kantorenpark of industrieterrein.
– Aanwezigheid van catering of restaurant zou helemaal top zijn.
– Uitstekend bereikbaar per auto én parkeergelegenheid in de nabije omgeving (prioriteit)
– Bereikbaar met Openbaar Vervoer.

Wie is Flex4Medics?

Flex4Medics biedt professioneel en compleet uitgeruste praktijkruimtes, spreekkamers en coachkamers voor de zelfstandige zorgprofessionals van Nederland.  Daarnaast biedt Flex4Medics de mogelijkheid van professionele telefoonbeantwoording, digitaliseren van poststukken, postverwerking en de vestiging voor onze klanten. Betaal nooit meer te veel voor een praktijkruimte waar je te weinig aanwezig bent.

Beloning voor de gouden tip!

Weet jij een locatie in Amsterdam die voldoet aan onze wensen? Deel je tip dan met ons! Dé gouden tip krijgt als beloning de mogelijkheid om de eerste maand onbeperkt gebruik maken van onze nieuwe ruimte in Amsterdam. Past deze beloning niet bij jou? Dan kijken wij graag naar een meer passende manier om jou te belonen!

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 25 juli 2017