Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Flex op vakantie!

 

Flex voelde zich wat ongeduldig, het was een lange paar maanden geweest op het werk, iedere dag gekluisterd achter z’n computer overuren kloppen om al het werk dan toch maar af te krijgen steeds. Maar daar was het dan, vakantie!

Hij had een vierdaagse geboekt in zijn eentje en was klaar om er tegenaan te gaan. Genieten van enigszins dan toch wat warmer weer dan het kille Nederlandse weer die hij de voorbije weken ‘s ochtends steeds tegen de tanden kreeg tot z’n oren er bijna van waren gevroren. Kreeg hij in de laatste week dan nog een portie sneeuw op z’n bord ook, het was godver april, had hij nog gevloekt …

Maar goed, Flex zag het helemaal zitten, een warm briesje op het balkon in z’n viersterrenhotel aan de costa.

Helaas gingen werden de plannen op het vliegveld een beetje in de war gestuurd …

Een versperring op de snelweg naar Schiphol had roet in het eten gegooid, en je raad het al, door de sneeuw was een of andere sufferd tegen een vrachtwagen gereden, waarop de half dronken Poolse bestuurder van de goedkope rum die hij met z’n bakje koffie had gemixt in de laatste stop voor benzine te tanken, met z’n 16 wieler de drievaksbaan volledig hermetisch had afgesloten.

Hij had zo’n haast gehad om zijn vlucht te halen dat hij het nummer van de gate niet dubbel had gecontroleerd. Daardoor stapte hij uiteindelijk op het verkeerde vliegtuig. In plaats van naar Barcelona, Spanje, zoals hij van plan was, en ook alles al keurig had geboekt en betaalt, belandde Flex in een vliegtuig dat op weg was naar Cancun, Mexico.

Aanvankelijk was Flex in paniek. Hij wist niet wat te doen en hij had geen idee wat hij in Mexico zou gaan doen. Maar toen het vliegtuig opsteeg en aan zijn afdaling naar

Cancun, begon Flex te ontspannen en te genieten van zijn onverwachte vakantie.

Zeker, de eerste dagen waren een beetje moeilijk toen hij zich probeerde te oriënteren en probeerde uit te vinden waar hij zou verblijven en wat hij daar in zijn eentje kon doen, maar uiteindelijk raakte hij gewend aan de relaxte Mexicaanse levensstijl en slaagde hij erin om zich behoorlijk te amuseren!

Flex had het zo naar z’n zin in Cancun dat hij besloot om op dag vier zijn baas op te bellen met de boodschap dat hij Digital Nomad was geworden. De werkgever werd voor een ultimatum gezet, Flex laten werken vanuit het buitenland, of hem kwijtspelen, en omdat Flex tot de elite van het marketingteam behoorde, had hij geen keuze om hem zijn zin te laten doen.

Deze morgen kreeg ik een email van Flex!

“Beste Florentijn, hoe gaat het daar in het sobere Nederland? Hier alles prima hoor, ik ben ondertussen getrouwd en mijn vrouw is hoogzwanger, ik heb m’n woning in Vlissingen verkocht, en heb hier in Cancun een pareltje van een landgoed gekocht van 3 hectares met een kast van een villa erop!

Nu gaan de zaken zo goed dat ik zou willen overschakelen van als freelancer via Upwork te werken, naar mijn eigen bedrijfje en als zzp’er eigenlijk mijn klanten facturen.

Ik had graag meteen professioneel in de startblokken gesprongen, en had graag ook telefoonbeantwoording, naast post en natuurlijk ook een adres voor mijn nieuw bedrijfje. Af en toe zou ik ook behoefte hebben om een ruimte te huren om te werken en vergaderingen af te handelen in Nederland.

Wat kan je voor me betekenen?

Zonnige groeten,

Flex!

Wil jij ook een leven zoals Flex? Vraag dan een offerte aan via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 5 april 2022