Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

FAQ

Al onze ruimtes beschikken over een snelle internetverbinding. Data uitwisseling verloopt middels een beveiligde SSL verbinding.

U kunt de huur van uw praktijk – of behandelkamer tot 24 uur van te voren zelf online annuleren. Lukt het u niet tijdig uw reservering te annuleren, dan betaalt u volledige huurprijs. In dit geval kunt u het beste contact met ons opnemen: 088-7991122

Uiteraard verwachten wij dat u de door u gehuurde ruimte netjes achterlaat en het u verplaats meubilair terugzet, maar wij zorgen voor de schoonmaak.

Bijna alle locaties hebben een bemande receptie, maar niet allemaal. De locaties die niet over een bemande receptie beschikken hebben een geavanceerd toegangssysteem waar mee u en uw bezoek toegang kan krijgen tot onze gebouwen en de door u gehuurde ruimte. Het toegangssysteem is gecombineerd met een intercom waardoor er altijd contact mogelijk is met de persoon die toegang wil krijgen tot onze gebouwen of met ons contact center.

In al onze gebouwen is een wachtruimte beschikbaar waar uw cliënten kunnen worden opgevangen. In de gebouwen waar geen bemande receptie aanwezig is worden uw client doorverwezen naar de wachtruimte.

Alle ruimtes beschikken over een eigen koffie en thee voorziening. In Tilburg is een centrale koffie en thee voorziening beschikbaar.

Op de locaties zijn altijd papierrollen en andere noodzakelijke afdekkingen zoals face covers aanwezig. Ook reinigingsspray is aanwezig. Dit is bij de service in begrepen.

Op onze locaties zijn standaard de volgende voorzieningen aanwezig:
– Behandeltafel;
– ARBO bureaustoel;
– Spreektafel;
– Papierrol en facecovers;
– Reinigingsspray;
– Andere voorzieningen op aanvraag.

Voor alle overige benodigdheden zult u zelf zorg moeten dragen.

Op al onze locaties is aangeven waar zich de dichtstbijzijnde AED bevindt.

Op onze locaties is kastruimte aanwezig. Hierin kunt u beperkt zaken opslaan. Deze kastruimte kunt u apart bij huren per maand.

Nee. Vooralsnog is op onze locaties standaard geen fietsergometer aanwezig. Op aanvraag kunnen we dit voor u organiseren.