Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

En nog meer mailings

De laatste weken krijgen we van onze klanten waar we post voor verwerken, en dat zijn inmiddel heel veel, de melding dat we veel reclame scannen.

 

Het blijkt te gaan om geadresseerde reclame die toch bij ons aankomt en dus wordt verwerkt.

 

Ook de verzenders worden steeds slimmer in het versturen van deze mailings. Het is een mailing die is geadresseerd maar ze zien eruit als een gewone brief. Lastig voor ons om die eruit te halen. Wij gaan niet over de inhoud.

 

Als je een mailing van de postcode loterij hebt dan is het geen probleem meer om die eruit te halen. Zoveel kleur en poespas, zo zie je ze zelden.

 

Er is een hele simpele manier om deze poststukken niet te ontvangen: Zorgen dat ze niet worden verstuurd.

 

Zo simpel is het ook. Stel bij de Kamer van Koophandel de non mailing indicator in en je ontvangt geen mailings meer.

 

Met deze non-mailing indicator geef je aan dat je adres gegevens niet doorverkocht kunnen worden aan derden. Probleem dus opgelost…zou je denken…

 

Als je dit niet direct bij het inschrijven van je bedrijf hebt gedaan zal je adres nog in allerlei oude bestanden rondgaan. Dus direct ben je er niet vanaf maar je zal zien dat je steeds minder mailings ontvangt die zijn geadresseerd aan jouw bedrijf.

 

Het is ontzettend irritant dat je steeds ongevraagde post blijft ontvangen. Aan de ene kant doe je er alles aan om zo min mogelijk fysieke post te ontvangen en als je toch post ontvangt dan maken wij dat weer digitaal voor je en aan de andere kant blijft ongevraagde post komen.

 

Deze geadresseerde poststukken komen voornamelijk van grote bedrijven. Het lijkt erop dat ze schade moeten inhalen van de afgelopen Covid periode en dat ze maar eens flink aan de slag gaan met hun mailings gezien de enorme toename.

 

De beste manier is de non mailing indicator en je bedrijf vestigen op een vestigingsadres van ADD::Flex4you. Op deze manier ontvang je in ieder geval de niet thuis op de mat maar op je vestigingsadres.

 

Hier heb je dan weer de keuze om je post op te halen, te laten scannen naar een beveiligde omgeving of door te laten sturen.

 

Wil jij een volledige scheiding tussen zakelijk en prive creëren, maak dan een offerte voor een service kantoor of een virtueel kantoor via https://www.flex4medics.nl/offerte

 

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 27 mei 2021