Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Elon Musk, de Extra-Terrestrial

Het was het jaar 2026, na jaren van ellende was de rust eindelijk teruggekeerd op Moeder Aarde.

De boosaardige trollen die we ook wel kennen als regeringen, waren hun spelletjes zat en mama had ze eindelijk ten slapen gelegd.

Dit was het uitgelezen moment voor held, visionair, all time favoriet Elon Musk, om zijn nieuwe speelgoed te testen, en wederom zonder toestemming van NASA de ruimte in te vliegen.

Het was een prachtige ochtend, een heldere blauwe hemel zonder een wolkje aan de lucht.

Elon nam plaats in de cockpit en stopte zijn USB sleutel in contactslot, rechtsonderaan het dashboard van zijn gloednieuwe racket.

Een twintigtal minuutjes later was het zover, en zo’n tien minuten na opstijgen, kon je naast een klein aswolkje niets meer merken van het hele gebeuren.

Elon gierde van plezier, als een pedofiel op Halloween zonder straatverbod.

Nu begon Elon zich na het verlaten van de atmosfeer toch wat onwel te voelen, was het door de G-krachten, of de drie en een half gram crack cocaïne die hij als ontbijt had binnengespeeld, hij kon het moeilijk inschatten.

Onze held viel enkele minuten daarna flauw, en alsof het niet erger kon had hij zijn gordel net afgedaan omdat hij moeilijkheden had met ademhalen.

Met een klap botste hij met zijn voorhoofd op de rode experiment knop die niemand mocht indrukken van zijn chef technische dienst.

Elon was buiten bewustzijn, en wat normaal gewoon een rondje rond de planeet moest zijn, ging de hele andere richting uit. De rode experimentator was namelijk de knop om de snelheid van het licht te benaderen bij het opstijgen, en mocht in geen geval gebruikt worden terwijl het toestel al buiten de atmosfeer is.

Enkele uren later werd Elon wakker, zijn toestel was overgenomen door de ingebouwde autopiloot, die geactiveerd was toen de warp speed hem uren de ruimte in had geslingerd.

Maar waar was Elon in godsnaam beland? Het leek wel wat op Aarde, maar dat was het beslist niet!

De held staat natuurlijk bekend om zijn innovatieve ideeën en succes in de meest veeleisende industrieën. Om met een wezen te kunnen communiceren op de nieuwe planeet, bouwde Elon een apparaat met zijn spaceshuttle onderdelen die hij een ‘bovincator’ noemt. 

2026 werd een geweldig jaar voor Elon Musk, hij was geslaagd in zijn grootste missie ooit, het doorbreken van de lichtsnelheid. Dat was een indrukwekkende prestatie voor een man die net een raket vanaf nul had gebouwd.

Het probleem was echter dat het niet de Aarde was. Elon dacht dat hij op Aarde was, maar hij was in feite op de Runderplaneet.

De bovincator was een perfect apparaat om te communiceren met het nieuwe ras van koeien op de planeet, maar het werkte niet erg goed wanneer de koeien Engels spraken.

De koeien op de Bovine Planet waren grappige wezens en ze stierven van het lachen toen Elon met hen probeerde te spreken in hun moedertaal.

Elon had het na drie uur door en wist dat als hij met hen in het Engels wilde praten, hij met iets nieuws moest komen.

En dat deed hij.

Hij bedacht een nieuwe taal voor hen, Bovine Real English, of Bovine EAR.

De koeien waren niet geamuseerd, maar werden toch getemperd toen Elon hen vertelde hoeveel hij van hen hield.

Ondertussen, terug op Aarde, ging het niet goed met Elon’s vrienden, die nog steeds in het midden van een zeer impopulaire oorlog met de trollen en de Transhumanistische beweging zaten.

Ze waren kwaad en wilden weten hoe de held, die net de lichtsnelheid had doorbroken, daar als eerste was geraakt …

Innovatie is waar je het mee moet maken in je bedrijf tegenwoordig. Complexe IT platformen die de backbone van je bedrijf zijn.

In mijn business gaat het niet anders. Jaarlijkse worden er bakken met geld tegen aangegooid om het platform weer verder uit te bereiden en weer iets beter te maken.

Het gevolg: Blije klanten en een ongekende groei.

Wil jij ook flexibel werken door heel Nederland. Maak dan ook gebruik van de meest innovatieven aanbieder van flexwerkoplossing. Of het nu gaat om een flexwerk kantoor, een spreekkamer of een behandelkamer, vanaf 1 uur tot lange duur hebben we het beschikbaar.

Het volledige overzicht kan je vinden via https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/flexruimtes-reserveren/

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 31 mei 2022