Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Deel 7 tm 10: De inhaalslag

Afgelopen week heb ik iedere dag een blog geschreven over een fastfood keten. Ik heb je beloofd er een 10 luik van te maken. Dit is helaas niet gelukt. De eindejaar acties gaven zoveel werk dat het maken van een leuk verhaal er bij in is geschoten deze laatste dagen van het jaar. Wil je dit jaar toch nog van start met een service kantoor dan kan je tot 17.00 een offerte maken via www.flex4medics.nl/offerte of je bestaande offerte accepteren. Je ontvangt dan vandaag nog het contract voor het door jou gekozen vestigingsadres. Toch wil ik je dit filmpje, in lijn met het thema dat ik deze week heb gebruikt, niet onthouden: https://www.youtube.com/watch?v=p9fREBUC3Zc Voor nu wens ik je een mooie en veilige jaarwisseling toe! Volgend jaar ga ik uiteraard weer door met het sturen van deze doorgaans zakelijk incorrecte mails. Weet je iemand dit zich ook wil aanmelden voor deze mail dan kan je deze link doorsturen: https://www.addbusinesspoint.nl/inschrijven-nieuwsbrief/ Beetje jammer dat ze dit nieuwsbrief hebben genoemd want dat is het verre van. Soms is het helemaal geen nieuws maar ouwe informatie waar je niets aan hebt. Maar die wel leuk is! Ik heb wat reactie voor je verzameld die ik heb gekregen op deze mails: “Stuur je dit soort mailtjes iedere dag? Fantastisch! Ik laat ze mijn vrouw ook lezen, die vind dit helemaal geweldig.” “Helaas moet ik mijn contract opzeggen. Je blijft toch wel je dagelijkse e-mail naar mij sturen?” “Je mailtjes zijn zo leuk!” “Echt grappig dat je dit doet. Nog nooit gezien. De ene keer lach me dood en dat andere keer is het nuttige en praktische informatie. Ga zo door.”   Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you
Terug naar overzicht

Geplaatst op: 31 december 2020