Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

De kracht van herhalen

In Corona tijd heb ik het wandelen maar als de ultieme manier gezien om in beweging te blijven.

 

Beetje opgebouwd in de buurt en steeds iets grotere rondjes wandelen tot ik het  gevoel had dat ik er wel klaar was voor het grote werk.

 

Met een beetje zoeken kom je er snel achter dat in de buurt best wel de nodige wandelroutes zijn waar je wel een halve dag mee kan vullen en soms wel tot een dag.

 

De laatste tijd ben ik wat vaker over de grens gedaan, letterlijk en figuurlijk. Met name in Luxemburg is het er nogal wild aan toe gegaan.

 

De eerste route was 120 km verdeeld over 3 routes die bij elkaar horen. Een halve route per dag. En twee weken geleden heb ik een route van 52 km in 3 dagen gelopen.

 

Mijn voeten vonden die iets te veel van het goede. Hier moest ik echt even naar laten kijken. Pedicures waren niet open dus maar wachten. In de tussentijd kwam de wereld aan tips binnen wat ik allemaal wel niet moest doen. Laat ik toch maar even wachten.

 

Vandaag was het zover.

 

Daar moest wel wat aan gesleuteld worden. maar de schade viel mee en ik kan weer zonder pijnlijke voeten verder lopen is mij gegarandeerd. Komend weekend maar even testen.

 

Bij het verlaten van de pedicure winkel vroeg ze mij of ik een nieuwe afspraak wil maken. Dat is slim dacht ik. Nu ben ik prima in staat om mijn nagels zelf te knippen en ik ook dat mijn voeten weer een tijd meegaan. Maar het het is wel een goed idee.

 

Er over nadenkende verwacht ik dat veel ondernemers op deze manier stiekem veel geld laten liggen. Noem het maar verborgen geld.

 

Niet alleen voor de verzorgende beroepen kan dit maar voor heel veel meer beroepsgroepen is het makkelijk om een vervolgafspraak te maken die je ook kan berekenen of misschien wel direct in een pakket mee kan nemen als service gesprek nadien weer ze uiteraard extra voor betalen.

 

Ook als je coachgesprekken doet, maak dan direct de volgende afspraak. Je kijkt in je eigen agenda en even in onze agenda of je favoriete ruimte beschikbaar is via https://www.flex4medics.nl/locaties/ en je afspraak is gemaakt in de ruimte die je bij ons wil hebben.

 

Wil jij ook zo flexibel kunnen ondernemen, plan dan je eerste afspraak.

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 3 juni 2021