Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Capelle is booming

Het gaat goed met de business in Capelle.

 

Met mijn business dan toch in ieder geval. We hebben flink moeten uitbreiden met extra kamers omdat de bezetting de laatste tijd zo hoog is dat we ad-hoc allerlei extra ruimtes moesten regelen.

 

Dat is niet handig voor ons en al helemaal niet voor onze klanten. Het duurt langer voordat het is gepland en ik begrijp dat je snel wil schakelen als je een afspraak wil inplannen en een spreekkamer nodig hebt in Capelle aan den IJssel.

 

Het is een lastige afweging op dit moment om te investeren in uitbreidingen. De bezetting is aan het begin van corona in elkaar gestort en beetje bij beetje weer opgekrabbeld. De laatste vier weken is de vraag weer enorm toegenomen waardoor op sommige locaties de bezetting extreem hoog is geworden. Zo ook in Capelle aan den IJssel.

 

Gelukkig kunnen we ruimtes leveren die veilig zijn en is er in de algemene ruimtes voldoende afstand te houden van elkaar. Op deze manier kunnen de ruimtes gebruikt blijven worden ook nu de besmettingscijfers verder oplopen.

 

Vanaf vandaag hebben we de volgende ruimtes in Capelle beschikbaar: Spreekkamers, een behandelkamer, coach kamers, therapie kamers en afgeschermde werkplekken.

 

In de spreekkamers kan met 4 mensen een gesprek worden gevoerd. Komen de mensen niet uit 1 gezin dan kan er maximaal met 2 mensen gebruik worden gemaakt van deze spreekkamers. Op deze manier kunnen wij een veilige spreekkamer garanderen.

 

De behandelkamer, de zgn witte kamer, is op de begane grond en en heeft een elektrische hoog laag behandelbank met aan rol papier eraan zodat je cliënt steeds op een schone ondergrond ligt. Verder staat er een spreektafel in deze ruimte met een bureaustoel en 2 bezoekersstoelen.

 

In de coach- en therapie kamers staan fauteuils om op deze manier een informeel gesprek te voeren.

 

Alle kamers zijn voorzien van spatschermen die je op de tafels kan zetten. Er is reinigingsspray voor het meubilair dat je kan gebruiken als je de ruimte gaat gebruiken. Uiteraard is er een intensiever schoonmaakprogramma dan gebruikelijk maar ik kan mij zo voorstellen dat je zelf zeker wil zijn van een schone werkplek. Er is voldoende papier in de ruimte aanwezig om het meubilair schoon te maken.

 

En uiteraard hebben we de standaard spullen staan: Handdesinfectie met met crème zodat je handen niet helemaal uitdrogen en een doosje tissues voor de moeilijke gesprekken.

 

In Capelle in de IJssel heben we een groot parkeerterrein achter het pand waar we zitten waar jij en je bezoek gratis kan parkeren.

 

We hebben een bemande receptie waar waar een vriendelijke dame jou en je bezoek verwelkomd en naar de juiste ruimte doorverwijst. Bovendien hebben we hier nog lekkere koffie ook.

 

Kortom een ideale locatie in de Randstad om mensen te ontmoeten tegen de vertrouwde lage prijzen.

 

Kijk op de site voor het aanbod van onze flexruimtes in Capelle aan den IJssel: https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/zuid-holland/capelle-aan-den-ijssel/

 

Owja, je kan ook je bedrijf vestigen op deze locatie in Capelle met een service kantoor. Op deze manier kan je je bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel op ons adres.

 

Wil je alleen een postadres dan hebben we hier een virtueel kantoor voor. Ook op hetzelfde adres.

 

Je bent welkom in Capelle aan den IJssel!

 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 20 juli 2021