Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Hoe bespaar je geld met service kantoren van Flex4medics

Geen twijfel aan… de digitalisering van ons werkveld heeft geleid tot een ander soort bedrijf en andere werkvormen. Werken is iets wat je doet en niet meer zozeer een plek naar je naar toegaat. Ook voor zelfstandige zorgprofessionals is dit het geval. Sterker nog; veel zelfstandige zorgprofessionals hebben als doel cliëntgericht ondernemen en reizen liever naar hun klanten toe. Met deze insteek is ook het type vestiging van bedrijven verandert, want een eigen kantoor brengt vaak hoge kosten met zich mee.

De kosten van een eigen kantoorpand lopen snel in vele duizenden euro’s per jaar. Kosten die aan de andere kant weer verdient moeten worden. Dit maakt het hebben van een eigen kantoor voor veel startende zelfstandige professionals bijna onmogelijk. Want naast de kosten van het huren van het pand komen ook nog eens bijkomende kosten erbij. Denk hierbij aan verwarming, schoonmaak, kantoormeubilair maar ook gas, water en elektra en internet. Wij leggen je graag uit wat de voordelen zijn van een Service kantoor

Hoe je geld bespaart met service kantoren van Flex4Medics

De service kantoren van Flex4Medics zijn gericht op service voor de zelfstandige zorgprofessionals van Nederland. Als zelfstandige ondernemer ben je namelijk niet gebonden aan één plek en dat is je kracht. Toch wil je graag je bedrijf professioneel profileren en wil je je privacy bewaken. Daarom is één van de diensten van Flex4Medics dat jij je bedrijf mag vestigen op één van onze zakelijke adressen. Hiermee behoud jij je professionaliteit en zakelijke uiterlijk. Het voordeel is daarbij dat je op onze vestigingsadressen ook flexruimtes kunt reserveren en huren. Hierdoor kan jij je klanten gewoon ontvangen op je vestigingsadres, indien jij dit wilt. De flexruimtes betaal je vervolgens per uur, dagdeel of dag, waarmee je nooit betaalt voor leegstand van je kantoor.

Geen onvoorziene kosten

Wanneer je een flexruimte huurt bij Flex4Medics komen er geen onvoorziene kosten bij. Denk aan kosten voor koffie en thee, maar ook internetkosten en gas, water en elektra. Daarbij kan je 24/7 online je ruimte reserveren op meer dan 30 locaties in heel Nederland. Deze ruimtes kan je tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Flexibeler en goedkoper vind je nergens een kantoorruimte.

Professioneel uiterlijk

Wil jij het liefst professionele telefoonbeantwoording en kan je geen telefoniste betalen? Bij de diensten van Flex4Medics is het mogelijk medische telefoonbeantwoording aan te zetten. Je betaalt bij ons geen vaste hoge kosten, maar je betaalt alleen voor wat je bij ons afneemt. Hierdoor betaal je nooit teveel en heb je toch de professionele telefoonbeantwoording. Bijkomend voordeel van een telefoniste op afstand, is dat je geen rekening hoeft te houden met ziekte en vervanging in vakanties. Ons professioneel getrainde medische telefoonteam zal ten allen tijde uw telefoon kunnen aannemen.

Maandelijks opzegbaar

Wij geloven niet in langlopende contracten. Wij geloven in flexibiliteit van ondernemen. Daarom zijn al onze diensten maandelijks opzegbaar en gemakkelijk bij te schalen. Dit maar het juist verstandig om met de service kantoren van Flex4Medics te starten. Zo kan je gemakkelijk meerdere vestigingen van je bedrijf openen maar ook weer sluiten indien het niet meer relevant is voor jou.

Digitale postverwerking

Wij bieden je ook de mogelijkheid je post digitaal te laten verwerken. Je hebt dus geen dikke mappen meer met je poststukken waar je niets in terug kunt vinden. Ook hoef je niet meer iedere week naar je postbus te rijden om de post op te halen. Wij ontvangen je post en kunnen deze met jouw toestemming verwerken in een document Management Systeem. Hierdoor heb jij overal en altijd jouw post inzichtelijk.

Nieuwsgierig naar wat een service kantoor voor jou kan betekenen?

Omdat wij geloven in heldere en snelle communicatie kan je bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze diensten. Nadat je de offerte hebt aangevraagd heb je de offerte binnen 1 minuut in je mailbox. Zo weet jij exact wat onze diensten kosten en of dit past binnen jouw budget. Heb je liever persoonlijk contact? Onze ervaren medewerkers staan je uiteraard ook graag persoonlijk te woord. Bel: 088-7991122.

 

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 13 september 2018