Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Bedankt voor uw inschrijving!

We stellen het heel erg op prijs dat u als eerste op de hoogte wil worden gehouden van de ontwikkelingen van Flex4medics en onze visie op de flexwerk markt gericht op de (para)medische sector.

Misschien is dit wel de eerste kennismaking met Flex4medics. Ik heb voor u een kort overzicht gemaakt van de diensten die wij leveren met een link naar de pagina waar u meer informatie hierover kunt vinden.

Praktijkruimte voor (para) medici per uur, per dagdeel of per dag huren

Dat is waar het allemaal om draait bij Flex4medics. Om een ruimte te reserveren kunt u met 2 keuzes tot de juiste kamer komen. U kiest de stad en de soort kamer die u wenst en er komt een overzicht van de opties. Via deze pagina kunt u deze keuzes maken.

Bezichtiging plannen

Dat u eerst een kijkje wil komen nemen voordat u een flexruimte gaat inplannen begrijpen we. Als u eerst een selectie maakt van de kamer die u het meest aanspreekt via deze pagina en vervolgens een keuze maakt uit het overzicht van de kamers dan hebt u rechts onder de knop nu boeken de mogelijkheid om een bezichtiging voor die kamer aan te vragen. Wilt u meerdere kamers zien dan kunt u beter contact met ons opnemen op 088-7991122 of mailen naar info@flex4medics.nl.

Vestigingsadres voor (para)medici

Uw privacy is een belangrijk goed. Om niet uw praktijk op uw thuisadres in te schrijven bij de Kamer van Koophandel hebben wij het service kantoor ontwikkeld. Met een service kantoor schrijft u uw onderneming bij in op 1 van onze vestigingen. Post die wij voor u ontvangen scannen we, sturen we door of komt u zelf ophalen. Voor deze dienst kunt u direct een offerte opvragen via deze pagina.

Ik hoop u binnenkort op 1 van onze vestigingen te kunnen verwelkomen.

Florentijn van den Bos
Directeur Flex4medics