Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Verminder risico met flexplekken voor arbodiensten

Verminder risico met flexplekken voor arbodiensten

Niet alleen de zelfstandige zorgprofessionals kunnen enorm veel kosten besparen met de flexibele werkplekken van Flex4Medics. Ook grote en landelijke arbo-organisaties en kleine arbodiensten kunnen profiteren van flexibiliteit én de kostenbesparende diensten. Ontdek hoe de diensten van Flex4Medics u kunnen ontzorgen.

Arbodiensten – flexibel ingericht

Recentelijk heeft de Arbodienst een groot deel van de kantoren gesloten. De reden voor deze sluiting waren de enorm hoge kosten van vaste en langlopende contacten met de verhuurders. Deze oude en traditionele manier van huren en verhuren wordt steeds vaker overbodig én kan beter ingericht worden. Dat ook de Arbodienst de voordelen inziet van het flexibel huren van een behandelruimte, blijkt uit de nauwe samenwerking die zij zijn aangegaan met Flex4Medics.

De Arbo-artsen komen vaak op locatie of in de buurt van het bedrijf op een neutrale locatie. Omdat deze locaties elke dag verschillen, is het niet lonen langlopende huurcontracten aan te gaan met verhuurders. Juist de flexibele praktijkruimte en behandelkamers van Flex4Medics biedt dé uitkomst voor deze Arbo-artsen. De behandelkamers zijn compleet ingericht, beschikken over uitstekende bereikbaarheid én hebben een landelijke dekking. Daarnaast hebben alle locaties een bemande receptie. In Tilburg is deze bemande receptie niet aanwezig is en zorgt een geautomatiseerd intercom systeem tóch voor persoonlijk ontvangst.

Complete behandelkamers voor een professionele bespreking

De arbo-artsen hebben vaak voorkeur voor kennismaking én behandeling op neutrale locaties. Een neutrale locatie zorgt voor betere diagnoses én herstel van de medewerkers. Arbo-artsen zullen dan ook niet snel op kantoor komen van een bedrijf. Ook een afspraak bij de zieke werknemer thuis heeft niet de voorkeur. Controles thuis zullen mogelijkerwijs wel uitgevoerd worden, maar diagnose vindt eigenlijk altijd plaats op een (flexibel) kantoor van de arbo-arts of bedrijfsarts.

Flex4Medics verhuurt praktijkruimte en behandelkamers per uur aan de zorgprofessionals in Nederland. De behandelkamers zijn volledig ingericht inclusief behandelstoel, face cover papier, desinfectiemiddel, weegschaal, meetlat en een bloeddruk meter. Dit scheelt de medische professionals in het meenemen van deze standaard benodigdheden.

Landelijke dekking voor arbodiensten zónder hoge kosten

Ook kleinere arbodiensten die nog geen landelijke dekking hebben kunnen door middel van de diensten van Flex4Medics doorgroeien naar landelijk opererende arbodiensten, zonder de bijkomende kosten. Door de flexibele, per uur te huren ruimtes, kunnen kleine arbodiensten doorgroeien zónder de grote investeringen te doen in kantoren en infrastructuur. Binnenkort lanceert Flex4Medics naast de flexruimtes ook aanvullende diensten zoals agenda-beheer, telefoondiensten én postverwerking. Door het unieke en gemakkelijk schaalbare outsourcinig-model van Flex4Medics kunnen kleine bedrijven gemakkelijk doorgroeien zónder hoge kosten te maken.

Ontdek de diensten van Flex4Medics

Ook nieuwsgierig naar de flexibele en schaalbare diensten van Flex4Medics? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Ontdek uw voordeel en profiteer van grote vrijheid én flexibiliteit.

Terug naar overzicht Arbodiensten

Geplaatst op: 29 juni 2017