Hoogwaardige praktijk- en behandelruimtes
Speciaal voor (para)medici
Door heel Nederland
Geen vast contract nodig

Ain’t No Sunshine When She’s Gone …

6.00. De wekker gaat. Ik ben al wakker. Het is zelfs al licht buiten. Sterker nog, de zon schijnt al een beetje de woonkamer in. Dit zijn de mooiste ochtenden om mee te beginnen.

In 3 kwartier alle mail van gisteren wegwerken zodat ik de dag opgeruimd kan beginnen. Het leven van een online-ondernemer begint al vroeg. Op deze manier kan ik boven op de voortgang van alle lopend tech projecten zitten.

7.00. Ik lig al in het zwembad. Het is rustig vandaag, maar daar komt na een kwartier wel verandering in. Het is ineens druk in het water.

Toch krijg ik het voor elkaar om de eerst km in 1 keer door te zwemmen met nog een lekkere snelheid ook.

Daarna even uitrusten en als een hijgend paard hang ik aan de kant van het zwembad. Mijn Speedo zwembril beslaat er helemaal van aan de binnenkant. Snel dat ding af en weer zorgen dat ik weer zicht heb. Een aanvaring onderweg is geen fijn ervaring. Die ene keer dat ik dat eens heb meegemaakt lang direct mijn zwembril in 2 stukken. Gelukkig heb ik altijd een reservebril bij. Het zwemmen moet doorgaan!

Door de speaker knalt ‘Ain’t no sunshine when she’s gone!’ van Bill Withers uit 1972, zijn eerste hit. Woooow, wat een nummer. Dè zon schijnt hier wèl…

In dit nummer herhaalt hij 26×, tel het maar na, I know. Dit stuk is de vervanging voor het 3e couplet geweest. Dit is echt het moeilijkste stuk als je dit nummer gaat karaoken. Try it, onderaan de link.

Snel door naar de volgende kilometer. Dat gaat iets minder soepel merk ik. Onderweg moet ik nog een paar keer stoppen omdat ik in de eerste ronde iets te veel heb gegeven.

Afgelopen weekend toch weer een jaartje ouder geworden. Merk je direct. Leuk feestje gehad thuis met vrienden en familie. Met name mijn partner weet het altijd spannend te houden tot op het laatste moment. Het was een onvergetelijke dag.

De gouwe ouwe melancholische muziek blijft maar door de speakers schallen. Bij het vertrekken Supertramp, Breakfast in America. Wat een fantastisch begin van de dag.

Geregeld krijg ik het horen dat mensen het vreemd vinden dat ik zo actief zwem. Vinden ze niet bij mij passen blijkbaar. Te veel contrast.

Maar contrast is juist goed!

Zeker met je bedrijf. Wijk maar lekker af van de rest. Bijvoorbeeld met ons service kantoor.

Het gebruikmaken van het servicekantoor gaat je bedrijf veel verder brengen dan alleen maar een postadres voor je  bedrijf. Je hele business krijgt direct een professionele uitstraling. Laat je concurrenten maar lekker online gevonden worden in hun huiskamer.

Jij doet dat niet. Jij maakt namelijk eerst een offerte voor een service kantoor via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/

En jij zegt: I know, I know, I know, I know, I know. En gaat er direct mee aan de slag.

Maak er ook een mooie dag van!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 1 juni 2022