Service diensten Haarlem

Flex4Medics Haarlem - Schipholweg 1

Flex4Medics Haarlem parkerenHaarlem is een prachtige en ondernemende stad. Echter is het erg lastig om kantoorruimte en flexwerkruimte te vinden in deze ondernemende stad. Om deze reden heeft Flex4Medics een kantoorruimte geopend op een prachtige en bereikbare locatie nabij het centrum van Haarlem. Naast de flexruimtes, behandelruimtes, therapieruimtes en spreekruimtes van Flex4Medics voor (para)medische professionals, hebben wij op deze locatie (beperkt) een aantal privé kantoren beschikbaar. Deze privé kantoren zijn even flexibel als onze andere diensten aangezien je niet aan langlopende contracten vastzit, maar gewoon per maand kunt opzeggen. Het flexwerk kantoor voor de zelfstandige medische professionals in Haarlemkan voor diverse soorten diensten en bedrijven worden ingezet. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig online een behandelkamer in Haarlem reserveren. Maar er zijn ook spreekruimtes en therapieruimtes beschikbaar.

Zo kunt u een passende ruimte reserveren voor uw dienst. De flexwerkruimtes zijn compleet ingericht met alle gemakken zoals gratis koffie en thee. Daarbij zijn onze ruimtes ingericht op privacy. De flexruimtes in Haarlemzijn eenvoudig en zonder contracten te reserveren per uur, dagdeel of dag. Speciaal voor alle flexibele zorgprofessionals in Haarlem bieden wij  ook extra diensten aan op onze Flex4Medics locatie. Zo kunt u ons adres gebruiken als Service Kantoor, is de mogelijkheid tot het ontvangen van uw post en kunnen wij medische telefoonbeantwoording voor u regelen. Bekijk alle diensten in Haarlem!

Diensten van Flex4Medics in Haarlem

Spreekruimte voor (para) medische Professionals in Haarlem

In Haarlem kunt u snel en eenvoudig een flexibele spreekruimte reserveren. Deze spreekruimte in Haarlem is voorzien van alle gewenste faciliteiten zoals een vergadertafel, in hoogte verstelbaar bureau én comfortabele stoelen. Deze flexwerkruimte reserveert u eenvoudig en snel via onze website. U heeft hiervoor geen contract nodig.

€ 12,-

vanaf €12,- per uur

 • Gratis parkeren
 • Twee comfortabele stoelen
 • Vergadertafel


1e graads behandelruimte in Haarlem

Heeft u de behoefte aan een professionele behandelruimte? Onze behandelruimte in Haarlem heeft een flexibele behandelbank. Ontdek de complete faciliteiten van de flexibele 1e graads behandelruimte in Haarlem. Uiteraard kunt u gratis gebruik maken van de koffie en thee. Deze flexwerkruimte reserveert u eenvoudig en snel via onze website. U heeft hiervoor geen contract nodig.

€ 12,-

vanaf €12,- per uur

 • Gratis parkeren
 • Twee comfortabele stoelen
 • Flexibele behandelbank


Flexibele Therapieruimte in Haarlem

Maak voor uw therapeutische gesprekken gebruik van een onafhankelijke en externe locatie in Haarlem. Onze flexibele therapieruimte in Haarlem is voorzien van alle gemakken en u heeft onbeperkt de beschikking over gratis koffie en thee. Zo kunt u zich richten op het voeren van therapeutische gesprekken. Deze flexwerkruimte in Haarlem reserveert u eenvoudig en snel via onze website. U heeft hiervoor geen contract nodig.

€ 12,-

vanaf €12,- per uur

 • Gratis parkeren
 • Comfortabele stoelen
 • Gratis koffie/thee


Service Kantoor in Haarlem

Kies voor een professionele uitstraling en een zakelijk adres in Haarlem. Wanneer u werkt als zelfstandig (para)medisch professional, coach of consulent in Haarlem, kunt u op deze manier uw privacy beschermen. Met een Service Kantoor in Haarlem bespaart u geld van het huren van een eigen en vast kantoor. Met een Service Kantoor in Haarlem bent u in de gelegenheid ons adres te gebruiken als uw vestigingsadres voor de KvK, zonder teveel geld te betalen.

€ 75,-

€75,- per maand

 • Inschrijfadres voor KVK
 • Geen langlopende contracten
 • Per maand opzegbaar


Zakelijke Post Service in Haarlem

Met de Zakelijke (Medische) Post Service in Haarlem van Flex4Medics ontzorgen wij u van uw post. Desgewenst en met uw toestemming kunnen wij uw post zelfs inscannen en opslaan in een digitaal Document Management Systeem. Zo kunt u altijd en overal bij uw post en vindt u eenvoudig uw documenten en poststukken terug.

€ 15,-

vanaf €15,- per maand

 • Keuze uit zelf ophalen of doorsturen
 • Per maand opzegbaar
 • Ook tijdelijk inzetbaar


Medische telefoon beantwoording in Haarlem

Zorg voor optimale bereikbaarheid ook tijdens uw consulten met de medische telefoon beantwoording in Haarlem. U hoeft geen eigen telefoniste aan te nemen en bespaart zo veel zorgen en geld. Wij bieden u een oplossing in de vorm van een flexibele medische telefoon beantwoording voor uw bedrijf. Onze ervaren en getrainde telefonisten nemen uw telefoon aan en maken terugbel afspraken. Desgewenst kunnen ze zelfs de klant middels een opgesteld script verder helpen. Ook kunt u agendabeheer en outbound telefonische aanvragen bij ons neerleggen. Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een offerte op maat.

€ 30,-

vanaf €30,- per maand

 • Nooit meer gemiste gesprekken
 • Flexibele contracten
 • Per maand opzegbaar en aan te vragen
 • Ook tijdelijk in te zetten in bijv. vakanties


Nationaal telefoonnummer

Een vaste telefoon is tegenwoordig niet meer noodzakelijk, toch verwachten veel klanten een nationaal telefoonnummer bij uw bedrijf. Daarom kunt u een nationaal telefoonnummer bij ons afnemen. Wij zorgen dat dit telefoonnummer aan uw mobiele telefoon(s) gekoppeld wordt. Hierdoor blijft u mobiel bereikbaar, maar uw klanten gebruiken een nationaal telefoonnummer.

€ 15,-

€15,- per maand

 • Bereikbaar op een vast nummer
 • Automatisch doorgeschakeld naar uw mobiel